Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Recenze (197)

HrudkaJ 

všechny recenze uživatele

Hlavně je to přesně to, v čem u mě ztroskotalo V hlavě, totiž v jakémsi protivném důrazu na lidské emoce, ba city. Kam pak se poděl lidský rozum, který by nic takového neměl zapotřebí, třeba protože by nemusel žít v tom digitálně debilním bez hlubší perspektivy pojatém světě plném nejrůznějších smajlíků, na nichž se láme sama blízkost člověka k člověku. ()

matolos1 odpad!

všechny recenze uživatele

Najväčšia sociálna vada je v tomto filme prezentovaná ako forma života, žijúca vo svete aplikácii, ktorá skutočne má svoje problémy a zároveň dokáže zo seba vydať viac pocitov. Kam sme sa to dostali, že štúdia musia oblbovať detské hlavičky za účelom vyťažiť peniaze z každej predsunutej reklamy na produkt, ktorý sa v tomto "filme" objavil? Keby sa z toho spravilo aspoň nejaké ponaučenie, že ľudia by sa mali častejšie spolu stretávať a nie furt čumieť do mobilov lenže film sa tvári ( v podstate jeho tvorcovia), že takéto stanovisko už v dnešnej dobe je nereálne. Všetky vtipy sú na hranici trápnosti a znechutenia a hlavná zápletka o komplikovanom rozhodnutí poslať smajlíka svojej tínedžerskej láske........... Bože môj. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Na tomto snímku nebylo nic vtipného, neměl příběh a nebyla tady ani jedna zajímavá scéna, bylo to spíše průměrné v dolním pásmu průměrnosti. Patrně za to můžou postavy rodičů hlavního hrdiny, které mě od začátku hodně štvaly svou unylostí a dojem nemělo co zachránit. ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné, jen tragické. Totiž ono by to bylo fajn, ale tím že je to všechno takové klišovité, šablonovité a tím že to má absolutně na nic scénář, to působí strašně.....divně. Některé scény byly vtipné, ale nah. 5,5/10 ()

HonzaBarta 

všechny recenze uživatele

Námět to byl opravdu dobrý, ale čím déle jsem na film koukal tím více jsem si uvědomoval, že tomu prostě něco chybí. U animáků tohoto typu jste zvyklí na určitou celkovou kvalitu, ale to zde bohužel nedostanete a pokavaď od toho čekáte hodně jako já tak budete zklamaní. Až na pár světlých chvil v podobě chytlavé hudby a pár vtipů to byl film naprosto bez gradace napětí a zvratu podruhé se na to už nepodívám. 35% ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Má to hodně málo procent, ale upřímně to moc nechápu. Nám se ten film moc líbil a rozřechtal i našeho dvouleťáka a to už je co říct. :) Za mě super nápad i provedení. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný animáček. Žádnou úžasnost od toho nečekejte. Emoji dorostenec zjišťuje jak těžký je úděl mít po celou dobu svojí existence stejný výraz a nemoct být tím, kým by chtěl. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Jediným plusom tohto animáku je že sa v ňom všetko rýchlo hýbe a skáče a samozrejme je to dostatočne farebné a má to len 80 minút. Dej je však otrasný, vtipov málo a pre dnešné deti málo zrozumiteľný. ()

Kajman26 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů a hodnocení jsem toto nečekal. Film mě překvapil. Možná to bylo tím že jsem od filmu nečekal nic. Ale 3 hvězdy si to zaslouží! ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

V súvislosti so značne negatívnymi hodnoteniami pre mňa veľké a pozitívne prekvapenie. Je to príjemný animák pre všetky vekové kategórie (snáď okrem najstaršej generácie, ktorá sa ku smartfonom už nedostala). Nechýba sociálny kontext, viacero príjemných (technických) vtípkov, poučný element, ako aj dobrá hudba. Aj celková idea mikro-života v jednej appke vs. vonkajší svet neskamala. ()

Jenn 

všechny recenze uživatele

nekvalitni sracka, ovsem napad dobrej a pro holku s pms je to dobry odreagovani. jo a tohle sem docela ja -😒 ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Fajn rozprávka na modernú tematiku, ktorá vôbec nie je taká hrozná, ako je jej hodnotenie na ČSFD a ostatných filmových databázach. Uznávam, že koniec bol celkom... celkom dosť prepísknutý, ale to sa dá filmu odpustiť. Nachádza sa tu množstvo odkazov na rôzne mobilné aplikácie a hry. Humor nesadne každému dospelákovi, ale deti sa budú určite smiať od ucha k uchu. ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Sony je obvykle originální v tom jak mají dobrý vtipy ale tady NE, klišé od začátku až do konce a to u postav v příběhu tak i v humoru, čekal jsem že to bude aspoň originální v humoru ale bohužel NE, humor otravný od začátku až dokonce, režisér si jednoho dne rozhodl že nebude jenom režírovat ale taky aji dokonce bude dělat scénář, proto vytáhl veškeré klišé a přidal ho do tohohle filmu, nápad docela zajímavý ale neoriginální, prostředí je sice zajímavé ale když dáte do filmu takové postavy tak i příběh tak už to není tak zajímavé, postavy mají hloubku ale mají otřesný scénář u kterého ani scénárista nepřemýšlel, což je naprostá urážka všech scénáristů, animace tomuhle filmu sice pomohla narozdíl od filmu Šťastná hvězda ale Šťastná hvězda je o něco lepší odpad! než tenhle odpad! který je už sám o sobě odpad! v námětu, jinak hodnotím: Animace 9/10 Postavy 3/10 Příběh 3/10 Celkově hodnotím ⭐⭐ 3/10 ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Pěkné a hloupoučké, děti si odpočinou a dospělí stráví čas s nimi. Nic víc, žádný humor, pouze dobrý nápad vykreslený v pěkných barvách. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama