Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Recenze (197)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Mě se už pohled na trailer moc nelíbil. Prostě mě tento film nelákal. Já se na něj nakonec podíval i přesto, že mě nelákal. No, a já hlupák jsem udělal (překvapivě) chybu. Ten film se táhl a dost mě nudil. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

tvorcovia vychádzali zo závislosti väčšiny detí na mobilných technológiach, ale postaviť na tom celý film a príbeh tak aby zaujal divákov v kine, ktorí majú viac ako 5 rokov, tak to už by si vyžiadalo trocha viac sa zamyslieť. Je to taká nenáročná rozprávka z totálne nezmyselným príbehom o mobilných aplikáciach. Nie je to úplna tragédia ale určite sa na filme nezabavíte ako na iných animákoch tohto roka. ()

StereoHearts 

všechny recenze uživatele

Najhejtovaniejší animák, čo som postrehol, no nevidím dôvod. Nápad ide s dobou, prevedenie trošku horšie. No decká to určite bavilo o dosť viac, možno aj nejakéto drobné poslanie sa tam našlo. 2,5 hviezd. 50% ()

pindruche 

všechny recenze uživatele

Námět dobrý, ale mohl být lépe zpracován. Pár vtipných scének. Nic strašného, ale ani úžasného. Podle dcery, které se to líbilo, je to tak pro děti do 10 let. Mohlo to být kratší, málem jsem usnula, ale zachránilo mě kafe. Dávám 50%. ()

Razz 

všechny recenze uživatele

Čakal som hotovú katastrofu. Pravdupovediac, animák o emotikonoch som si ani nevedel predstaviť. Nakoniec som dostal niečo, čo bolo ako slabý klon Inside Out v oblasti mobilov. Deti v kine vydržali, ak ale nemali základnú znalosť o aplikáciách, prišli o polovicu vtipov. Apropo, aplikácie. Autorov mohol lákať nápad využiť masívny product placement - a aj ich zlákal. Však nakoniec, aký by to bol film o mobiloch bez Facebooku, Instagramu, Youtube, Spotify, Dropboxu či Candy Crush? Konečný rezultát 2/5 a dvojku si neprosím. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem brutální brakoidní bejkárnu, ale nebylo to tak zlé nakonec :-) Člověk od toho nesmí čekat víc než satyru na dnešní nadužívání smartphonů (a samozřejmě reklama jisté frutariánské značce :-))) Nakonec jsem se ale od srdce nasmála :-P ()

Bloodsnake83 

všechny recenze uživatele

Parodie na život, který se omezuje na posílání emoji. No co. Taky jsem byl kdysi mladej a posílal zprávy se smajlíky a někdy, když nebylo co říct tak komunikoval beze slov, pouze smajlíky. Dnes už to tolik neocením, ale pro mladý to může být dobré. Mě spíše nadchla ta hlubší myšlenka, která se ve filmu skrývá. Nejspíše si na filmu každý najde to své :) ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita. I moje děti to říkaly a to by měly bejt cílovka týhle sračky. Jsem zvědavej, kdy někdo udělá film o usměvavejch řádících hovnech. Když může vzniknout "film" o emotikonech v mobilu ... ()

Nessak 

všechny recenze uživatele

Smajlíci ve filmu - něco nového, ale podáno nalelepené na standardní příběhové kostře. Potěší, nenadchne, nezklame, nepřekvapí - lepších 65%. Mrzí mě, že jsem si nenašel žádného hrdinu, vtipálka, zlosyna, kterému bych začal fandil. Je to Pixar - takže po technické stránce, animace, zvuk 100%. Potěší i dobře sazené aktuální pop songy, ale tuším že Emoji zestárnou a zapomene se na ně právě stejně rychle jako na pop hity tohoto léta. ()

Habansz 

všechny recenze uživatele

Emoji ve filmu je podle mě mnohem vtipnější, než V hlavě, se kterým to tu poměrně často lidi srovnávají. Je to prostě oddychovka u který vypnu a jenom se dívám. Ač je to animák a stylizace mi přišla hodně dětská, je směřovaný na starší publikum. Úplně si neumím představit, že 9 letému dítěti dojde alespoň polovina těch narážek. Nepřišlo mi, že nese nějaky hlubší poselství, ale proč by taky mělo a proč by to mělo být špatně? Kdybych chtěl poselství, nekoukám na animák. O to se snaží poslední Pixarovky a moc jim to nejde. To je pořád Pixar sem a Pixar tam, 3x sláva, ale od Wall-I nemá až na krásnou animaci moc co nabídnout. Nechápu tolik nízké hodnocení, protože z animáků je tohle takový hodně lepší průměr. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Úplná hrůza to není, ale bavit se asi moc nebudete. Místy je film až trapný či nudný. Většinu scén zkazil High five. Poznámka: Just Dance bylo prima. Hvězdiček 2 ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, co jsem od tohohle filmu čekala - pustila jsem si ho čirou náhodou. A asi i díky tomu necítím žádné zklamání. Bavilo mě to, bylo to vtipné a vždycky si cením všemožně originálních zpracování toho, co se asi může odehrávat ve světě mimo ten náš, ačkoli ho to tolik ovlivňuje. Že mají smajlíci takovou práci, to byl fajn nápad, který v podstatě živí celý film. Úsměvné, nenáročné, klasická animovaná oddechovka na vypnutí. ()

roswell47 

všechny recenze uživatele

Internet a Emoji majú dosť veľa spoločných vecí ale prečo to má byť určené vyslovene pre malé deti? Ako ja som sa miestami nudil, miestami bavil na to že mám toľko rokov koľko mám:). No rozhodne, animácie teda nie sú až tak zlé ale prisahám bohu že vás ani nejak extra nenadchnú. Vtipov je tam by som povedal že aj docela fajn veľa ale tie vtipy sú väčšinou určené pre väčšie deti ktoré sa v tom vyznajú. Bavil som sa miestami no väčšina z toho filmu bola taká... MEH. Príbeh by som ani nejak nerozvíjal pretože môžem povedať že je tam skoro úplne zbytočný. Málokedy si to pozriem, len keď mám veľa zbytočného času. Za mňa 5,5 boda a s privretými očami 3 hviezdičky. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama