Reklama

Reklama

Rivalky na hrazdě

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co talentovaná gymnastka odejde z týmu, čeká ji nová šance v podobě sportovní pomoci kamarádce. Šestnáctiletá Kelly je sportovkyně tělem i duší. Miluje gymnastiku, a na výsledcích je to vidět. Bohužel s mámou opouštějí Ameriku a stěhují se do Austrálie, a tak gymnastického programu musí zanechat. Zapřísahá se, že už s gymnastikou navždy skončila. Seznámí se s novým prostředím, potká i novou kamarádku, která bude potřebovat její pomoc. To Kelly vrátí nejen zpět do hry, ale touha pomoci jí současně navrací ztracenou sebedůvěru. Najde opět sebe samu i radost ze sportu? (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rivalky na hrazde alebo ako si otrieť frndu o drevo a doživotne si zničiť kĺby. Hlavne pri tej pyšnej majsterke s nadváhou tak zo 20 kilo som mal vážne obavy, že sa kladina rozpadne. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V tomto sportovnim dramatu celi gymnastka tlaku a kybersikane. Kdo chce videt nejake australske filmy, kazdy rok je prazskem kine Lucerna Festival australskych filmu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Dost béčkový film. Herecké výkony pokulhávaly a nejen ty. I když mám gymnastiku hodně ráda, tak tohle mě opravdu moc nebavilo. 40%. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

O gymnastike sa natočilo a hlavne v anglosaských krajinách stále točí veľa filmov. Možno preto, že na tomto námete sa ľahko zobrazujú veci ako vytrvalosť, individuálne osobné kvality, schopnosť byť najlepší, schopnosť čeliť problémom atď. Z hladiska producentov je gymnastika trefa do čierneho, ale diváci s tým nie vždy súhlasia. Keďže som už pár filmov na túto tému videl, môžete mi veriť, že Rivalky na hrazde patria vrámci subžánru k tej lepšej polovici filmov, čo možno v TV vidieť. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Další sladce motivační film, který má nahnat holčičky do tělocvičen. Ale má to jeden háček. Tedy, vlastně je tu háčků jak na stromečku. Příběh: žádný. Kamera: v záběhu. Střih: on speeeed!. Herci: došli. Režie: pauza na cigáro. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pre cieľové publikum (-násť) je to vhodný a pohodový film. Cez optiku lásky k športu sa tam riešia životné situácie ako šikana, rozchod rodičov a presťahovanie sa do nového mesta, nové začiatky. Film poukazuje na to, že sa musíme naučiť rozumieť sami sebe a pri rozhodovaní o budúcnosti sa nenechať natlačiť do škatuľky, ktorú si pre nás vysnívali naši rodičia. PS: A áno, je potrebné sa preniesť cez slabé herecké výkony. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Film se sportovní a vztahovou tématikou, určený spíše teenagerům. Děj je poměrně předvídatelný, ale příběh jakž takž drží pohromadě. Žádná katastrofa to není. ()

Reklama

Reklama