Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 3

(série)
USA, 2010, 10 h 11 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Christopher Cousins, Jonathan Banks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V předchozí řadě skončil Walter White dost nejistě. Ale pro dobro svojí rodiny dál tajně vaří perník. (Netflix)

Recenze (52)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treti serii jsem kratce opustil, protoze mi prislo pod ruku nekolik serialu, kterym jsem dal prednost. Nic to nemeni na tom, ze tohle byla asi zatim nejlepsi serie ze tri, stale velmi dobrych serii, ktere jsem dosud videl. Jasne zaver druhy sezony byl silny diky Pinkmanovi, ale tohle byl mazec prubezne napric celou sezonou. S vyjimkou nudne "Mouchy". Vazne netusim, kterym smerem se bude situace kolem tech dvou vyvijet dal ... ale jsem sakra zvedavej! ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perníkový táta nepolevuje a série rozehrává nové karty, nové linky, které na kvalitě neubírají. První čtyři epizody jsou pozvolnější, než bych čekal po vygradovaném závěru druhé série. Kolotoč kolem Hanka, zacelování rodinných vztahů s nastartováním "rodinného" podnikání a intrik kolem spolupráce s panem "gentlemanem" posouvají neustále Perníkového tátu k nejpropracovanějším seriálům. Moc se nepovedla epizoda Fly, která mi přišla úplně mimo a možná těch pár epizod není tak vypjatých, aby se tato série vyrovnala druhé. Nicméně nakopla čtvrtou sérii nevídaným stylem......8/10 ()

Reklama

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už vlastně ani nevím, co o moderní verzi Vrchní, prchni napsat. Snad jen to, že napětí by se dalo krájet (obzvlášť z posledního záběru (ty vole, Aaron Paul je skvělej)), postavy jsou čím dál větší svině (zvlášť Skyler, což jsem upřímně nečekal) a celkově to je něco neuvěřitelného. Prostě mistrovské dílo, nemám co tomu vytknout (jen v jedenáctý epizodě mi dost možná nevycházeli docela jednoduchý počty). ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro vývoj postav zřejmě ta nejzásadnější série, ve které jde humor a nemoc úplně stranou. Walt dávno není tím hodným tátou, co chce zabezpečit rodinu. Stává se velmi dobrým manipulátorem, který, zdá se, dokáže ukecat i samotného Guse Fringa. Platí na něj snad jen Skyler, ale úplně jinak, než tomu bylo dosud, byznys je zkrátka nejlepší dělat s rodinou. Jesse, zdá se, konečně dospívá, v čemž mu nejspíš pomůže i fantastický závěr série. A Hank je jim všem blízko, až příliš... v karavanu se napětí dalo krájet, Waltovo řešení situace opět o jeho osobě mnohé vypovídá. K tomu je tu velmi zajímavá dvojice bratranců, postupně nasměrovaná na Hanka, jemuž ve famózní přestřelce naprosto mění život. A pak je tu dialogová smršť při honu na mouchu, úplně jiná, odpočinková? Ani náhodou, tahle epizoda řekne tolik o vztahu Walta s Jessem, čímž vlastně vysvětlí veškeré jejich konání ve dvou závěrečných. Zase výborně napsáno, obsazeno a samozřejmě odehráno, s naprosto excelentním závěrem, přesněji dvěma závěry. 90% ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už se seriál s počtem epizod naplno sžil a nenajde se jediné místečko, které by nebylo adekvátně využito. Nakoukávání a odhalování minulosti ještě víc prohlubuje příběh, který se stále krásně rozvíjí a může si dovolit na i chvíli zvolnit, a stejně zůstane poutavým, podobně jako osobnost Waltera Whitea. Více prostoru pro Saula mě potěšilo. (Netflix) ()

Galerie (195)

Zajímavosti (13)

  • V epizodě zazní krátká narážka na Česko. Když se Saul Goodman (Bob Odenkirk) snaží ukázat Walteru Whiteovi (Bryan Cranston) světlou stránku rozvodu, říká: „Budeš ohromenej z toho, co všechno můžeš mít. Thajky, Češky... Tyhle ženský jsou tak vděčný za to, že tu vůbec můžou bejt.“ (asdfasdf)
  • Vnější konstrukce domu Waltera Whitea (Bryan Cranston) neodpovídá vnitřnímu uspořádání. Z venkovního pohledu vidíme na pravé straně domu garáž, avšak zevnitř v domě není pro garáž místo, jelikož se v místech garáže vyskytuje chodba a pokoje. Chyby si lze všimnout v úvodu epizody. (Dalfor)
  • V této epizodě Walter White (Bryan Cranston) ve vzteku vymrští pizzu na střechu svého domu. Dům, ve kterém se seriál natáčel, se stal oblíbenou destinací fanoušků seriálu, z nichž někteří jeho střechu z legrace bombardovali pizzami. Skuteční majitelé domu si kvůli tomu museli postavit vysoký plot. (Petrmachovec)

Reklama

Reklama