Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokáže matka, že její syn není vrahem a je nevinný? I když se mladík v hypnóze k vraždě přiznal, ona testům nevěří a začne pátrat na vlastní pěst... (oficiální text distributora)

Recenze (2)

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Kolega Odpadlík to myslím vystihl ... film byl celkem divatelný, ač nemohu si pomoci, ale byly tu patrné Americké prvky. Kdo stojí o nějakou omluvu, když jednomu umře dítě??? Furt si něco dokazovat ... to by se v Evropském filmu nestalo a když, tak ne takto okatě jako tady. Celkem škoda, že byl otevřený konec, ale vypadalo to, že je to podle skutečné události, tak nezbývá než to odpustit. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý film na téma hypnózy a jejího zneužití pro snadné "vymámení" přiznání - 15-letý kluk je obviněn z vraždy své kamarádky na základě hypnózy policejní psychiatričky. Rodiče jsou však přesvědčeni o chlapcově nevinně a najmou advokáta, který se snaží způsob získání přiznání zpochybnit (nejspíše podle skutečné události nebo se to tak alespoň tváří). Kombinace rodinného dramatu a soudního příběhu, přesvědčivé herecké výkony. ()

Reklama

Reklama