Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý venkovský policejní velitel Hannes zná násilné zločiny jenom z televize. Ale všechno se změní, když je ve starém dole nalezena brutálně zavražděná dívka z vesnice. Nikdo nevěří, že si Hannes dokáže s případem poradit, a tak brzy dorazí na místo policejní šéfinspektor. Hannes se přesto nenechá odstrčit stranou. Rozhodl se všem dokázat, že dokáže vyřešit vraždu a dopadnout pachatele. Jenže během vyšetřování najednou zjišťuje, že už své přátele a sousedy vůbec nepoznává. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mi to mentálně připadalo jako řada TV "detektivek" české provenience. Přihlouplé chování postav, zejména neobratného policisty v titulní roli. V tomto ohledu máme asi hodně společného s Rakušany. Asi dědictví Monarchie. Někde za polovinou se děj dostal do tempa a chování protagonistů přiblížilo k normálním vzorcům lidského chování. Jako klad hodnotím (druhoplánový) docela podrobný vhled do různých reálií našeho jižního souseda, které člověk tak důvěrně zná z prázdninových cest. A taky maně přijde na mysl, s ohledem na zmíněnou mentální příbuznost, staletou společnou historii i množství českých příjmení ve výčtu tvůrců filmu, že rozmetání "der Österreichisch-Ungarische Monarchie nebyl vůbec až tak dobrý nápad. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Jediný příspěvek z této série, který jsem náhodou našel na iPrima. Tahle kriminálka má celkem dost pěkných a zajímavých momentů, kamera se často taky hodně snažila, takže to dopadlo celkem dobře. A mě přišel policejní inspektor Hannes jako velmi sympatická postava ()

Reklama

Galerie (42)

Reklama

Reklama