Reklama

Reklama

Salon Irena

(studentský film)
Krátkometrážní / Drama / Komedie
Česko, 2015, 5 min

Obsahy(1)

Paní Tošovská si myslí, že to má hrozný. Proto se usmyslí, že se pojede k Ireně. Chce si nechat obarvit a ostříhat vlasy, aby se líbila manželovi, kterému je to dost jedno. Naneštěstí ale, kadeřnice Irena nemá barvy, na které je paní Tošovská zvyklá, má jenom jiné – nové. Paní Tošovská je z toho zmatená a neví, co má dělat. Jak to dopadne? Obarví se, nebo neobarví? (iShorts)

(více)

Recenze (2)

Endurion 

všechny recenze uživatele

Z úplně banální situace, nad kterou by jakýkoli soudný člověk mávl rukou, vystavěl Šimon Štefanides perfektně vyšponované drama ze života jednoho harmonicky stárnoucího páru. Obrovská škoda, že Šimon už není u filmu. Ten kluk má fakt talent. ()

rybicka11 odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě vše při stejném, co od tohoto režiséra očekávat. ODPAD! Scénář zase úplně o h*vně, nic tam nedává smysl. Kadeřnice pořád: "To bude dobré, ono to potom ztmavne". Babka zase: " To bude moc světlé". Pointa? ONO JE TO SVĚTLÉ. Když tenhle "režisér" natáčel dříve filmy, tak jsem si myslel, že si akorát ze sebe dělá srandu. Ale ON SE DOSTAL NA FAMU?! Jak to dokázal?! Ani se nedivím, že česká kinematografie klesá, když budoucnost je v těchto lidech. Kdokoliv by tady třeba natočil, jak s*re na záchodě, tak by to bylo záživnější a lepší než tohle. Chce se mi BLEJT! ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama