Reklama

Reklama

Love - Série 2

(série)
USA, 2017, 6 h 8 min (Minutáž: 26–36 min)

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Gillian Jacobs, Paul Rust, Dave Allen, Steve Bannos, Mike Mitchell, Kerri Kenney, Horatio Sanz, Leslie Grossman, Tipper Newton, Janicza Bravo, Iris Apatow (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Recenze (2)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se nese v duchu první a navazuje na ní přímo. Postavy jsou stejně nesympatické a Paul Rust je pořád hrozné střevo, nicméně si na oba protagonisty a jejich chování docela brzo zvyknete a vlastně jim budete fandit, aby se konečně prodrali všemi těmi nástrahami trochu netypického vztahu. Z nějakého důvodu si mě seriál, stejně jak v sezóně číslo jedna, omotal kolem prstu a shlédl jsem opět skoro na jeden zátah. Prostě to vše příjemně utíká, občas se od srdce zasmějete, nebo spíše pousmějete a jedete dál. Taková trochu deprimující pohoda. 75% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Love startuje tam, kde předchůdce skončil a i když už tentokrát víte, co máte stylově od seriálu čekat, dokáží vás tvůrci i tak mnohokrát příjemně překvapit. Je vidět, že se nad první sérií zamysleli a do pokračování nastoupili poučeni z chyb a koncept s formou dotáhli téměř k dokonalosti a druhé Love je tedy ve všech aspektech o kousek lepší, než minule a jde o skvělou podívanou. ()

Reklama

Galerie (49)

Reklama

Reklama