Komedie
USA, 2017, 6 h 8 min (Minutáž: 26–36 min)
Hrají:
Gillian Jacobs, Paul Rust, Dave Allen, Steve Bannos, Mike Mitchell, Kerri Kenney, Horatio Sanz, Leslie Grossman, Tipper Newton, Janicza Bravo, Iris Apatow, Brett Gelman, Bobby Lee, Paula Pell, Tracie Thoms, Briga Heelan, Elizabeth Frances, Tim Mikulecky, Rich Sommer, Sandrine Holt, Mercedes Renard, David Spade, Mädchen Amick, Saxon Sharbino, Miguel Izaguirre, Rory Scovel, Lilan Bowden, Daniel Stern, Andy Dick, Jason Dill, Jessie Ennis, Randall Park, Brad Carter, Lisa Darr, Ithamar Enriquez, Martina García, Anthony Molinari, J. Anthony Pena, Eric Edelstein, Megan Ferguson, Ivet Corvea, Caitlin Kimball, Kevin G. Schmidt, Damon Standifer, Esther Povitsky, Kulap Vilaysack, Kirby Howell-Baptiste, Jim Titus, Aparna Nancherla, Ethan Drake Davis, Chris Redd, DeJean Brown, Seth Morris, Marques Ray, Alexandra Rushfield, Armen Weitzman, Claudia O'Doherty, Eddie Pepitone, Karina Bonnefil, Liz Femi, C.J. Hoff, Jay Johnston
(další profese)
Komentáře uživatelů k sérii (2)
P1tr
Druhá série Love startuje tam, kde předchůdce skončil a i když už tentokrát víte, co máte stylově od seriálu čekat, dokáží vás tvůrci i tak mnohokrát příjemně překvapit. Je vidět, že se nad první sérií zamysleli a do pokračování nastoupili poučeni z chyb a koncept s formou dotáhli téměř k dokonalosti a druhé Love je tedy ve všech aspektech o kousek lepší, než minule a jde o skvělou podívanou.(10.3.2018)
Hellierer
Druhá série se nese v duchu první a navazuje na ní přímo. Postavy jsou stejně nesympatické a Paul Rust je pořád hrozné střevo, nicméně si na oba protagonisty a jejich chování docela brzo zvyknete a vlastně jim budete fandit, aby se konečně prodrali všemi těmi nástrahami trochu netypického vztahu. Z nějakého důvodu si mě seriál, stejně jak v sezóně číslo jedna, omotal kolem prstu a shlédl jsem opět skoro na jeden zátah. Prostě to vše příjemně utíká, občas se od srdce zasmějete, nebo spíše pousmějete a jedete dál. Taková trochu deprimující pohoda. 75%(27.8.2017)