Reklama

Reklama

Mizející králové: Lvi pouště Namib

(TV film)
  • Česko Lvi z pouště Namib (více)

Obsahy(1)

Poušť Namib, místo neustálého nebezpečí a věčného hladu, musí ovládnout pět mladých lvů a zřídit zde své království. (National Geographic)

Recenze (8)

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Některá hodnocení jsem nepobral - krásný dokument, bohužel velice depresivní. A proto dostal tři hvězdičky. Možná měli na konci lvi odejít do cirkusu nebo do zoo a tam by žili šťastně až do smrti. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Já si říkal, že to nebude pro nějaké radostné rozjímání. Stačilo vidět komentáře, a jediný pohled na obsah, ale nečekal jsem, že to bude až tak skličující… Z čehož vyplývá, že soužití lvů a lidí zde opravdu není snadné. Jako zfilmovaný dokument je to dobré, i když dost smutný. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Krásný dokument z vyprahlé africké pouště Namib, kde překvapivě pro mě žije spousta zvířat jako sloni, žirafy, antilopy a jedna osamělá smečka lvů. Právě vše se točí kolem ní, kterou už 17 let sleduje nějaký Phillipe a především starou lvici považuje jakoby to bylo jeho dítě. Bohužel kromě krásných záběrů na poušt, občas nějakou tu oázu a především lvy, je tento dokument velice depresivní. Stará lvice umírá, umírá velice podvyživená a její synové musí se postarat o to, aby jejich rod nezahynul. Zbylo posledních pět mušketýrů, kteří razí cestu po poušti jako pětice desperádů z nějakého westernu. Kromě toho bylo velice zajímavé dívat se na souboje lvů se žirafama. Tři lvi versus jedna žirafa. Jak to asi dopadne? [63. hodnocení, 3. komentář, 88%] ()

Reklama

Reklama