Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Slavný broadwayský režisér Oscar Jaffe se rozhodne vytvořit z neznámé, plaché a podle ostatních netalentované Lily Garland hvězdu první velikosti. Po obrovském úspěchu se do něj Lily zamiluje a provdá se za něj. Po pár letech má ale Lily jeho dohledu dost a opouští ho. Příležitost ke vzájemné konfrontaci jim nabídne nečekaná společná cesta vlakem z Chicaga do New Yorku. (fleurette)

(více)

Recenze (7)

burina 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia(v tej dobe sa točili určite zábavnejšie filmy), avšak John Barrymore je vo svojej roli famózny a Carole Lombard tiež ujde(pokým samozrejme nejačí, vtedy trochu prehráva). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Zklamání, nuda, přehnaná nevtipná fraška. Ze začátku zajímavé, slibné, ale jak člověk zjistí, že Berrymore má být partnerem o polovinu mladší Carole Lombard, film ztratí na věrohodnosti. # [viděno: monitor, 2.0->5.1, EN sub] # příběh 4 | hudba 0 | humor 2 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 3 ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie z divadelního prostředí. Režisér a tvůrce divadelních her Oscar Jaffe (John Barrymore) je tak trochu pošuk, který se snaží získat zpět vynikající herečku Lily Garland (Carole Lombard). To vše se odehrává ve vlaku Twentieth century, který dává název celému filmu. Nemyslím si, že tahle komedie ve své době patřila jen k průměru. rozhodně to byla jedna z prvních "bláznivých" komedií. "From now on, I close the iron door on you." ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Velká porce komedie, špetka grotesky a pár zrnek dramatu. O lásce, žárlivosti a o rozdílu mezi divadlem a filmem. ()

Reklama

Reklama