Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po brutálnom zavraždení svojich spoločníkov Tonyho Tuckera, Pata Tatea a Craiga Rolfeho ikona londýnskeho podsvetia Carlton Leach (Ricci Harnett) naďalej pokračuje v násilnej kriminálnej činnosti. Carlton má problémy s drogami a divokým spôsobom života, ktorý preferuje, kvôli čomu ho opustí manželka s deťmi a stáva sa neovládateľným. Leach so svojimi kumpánmi zoberú kšeft, počas ktorého je preliata krv a je jasné, že odveta nepriateľov na seba nenechá dlho čakať. (Karamanlis)

(více)

Recenze (17)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jou, tak mám za sebou pro mě poslední, jinak 2. film z týhle trilogie. Trilogie, která je hrozně nenápaná a myslím, že málo lidí tohle viděla. Já teda jedničku sjel už aspoň 5x, ta je fakt famózní. 3 a 2 zatím jen jednou, ale myslím, že se k tomu ještě časem dostanu. Tohle navazuje na jedničku, takže ti největší šílenci už sou po smrti a točí se to okolo Tonyho (hlavního borce z 1). Kterej umí rozdat rány, taky umí brát rány, taky umí pořádně lejt, narvat si do nosu během chvíle kilo a půl koksu :o). Jo, koksem se tady fakt moc nešetří...JE to hodně drsnej film, ve kterým se to hemží násilím a celkem u brutálním zacházením s lidmama. Ale má to šťávu. Ten konec se povedl fakt hodně. Už to vypadalo, že ho sejmou, ale i z toho se dokázal perfektně vyvlíknout... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Po Range Rover masakru brokovnicemi má Carlton Leach seriózní problémy s paranoiou, partnerkou i bílým práškem u chřípí, co rozhodně není cukrem z koblihy. Právě vývoj jeho postavy, která dobře ví, že z toho pekelného kolotoče nelze jen tak vysednout, přináší alespoň zlomek diváckých sympatií. Znalí reálií ale o něj strach mít nebudou, obzvláště když se ve VIP lóži Kladivářů stihne objat sám se sebou. Kouzelným essexským slangem by se dalo říct, že druhý díl je sick.. ()

Reklama

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Seriál o Carltonovi atd by byl daleko lepší než jen několik filmů... Několik řad, které by se mohly věnovat i Tateovi a Tuckerovi... Tento film nebyl už takové překvapení jako jednička, jednička měla rychlej dobrej děj, zde se dalo vše trošku předvídat... Každopádně Leach měl dost zajímavej život... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako vraví Carnifex, sledujeme to menej násilností než v iných častiach, ide to viac do vzťahov a tým pádom to nemá ten "drive". A to aj preto, že film má skoro dve hodiny, plno replík, ale dej sa posúva pomalšie. Samozrejme propagácia prsných implantátov u ženských "herečiek" je aj v tomto diely výrazná. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Úspešné pokračovanie jednotky. Ricci vsadil viac na vnútorné prežívanie napätia mafiána strachujúceho sa o svoj život, rozbitie rodiny a tažké psychické stavy spojené s drogami. Bitky, tvrdé päste, holé zadky, cicky a šukačky, provokatérky v kluboch uvidíme aj v tejto časti, menej násila a viac príbehu, čo je super. Ricci je bohový hotový idol "dobrého" mafiána, ktorý si uvedomí dosah svojich skutkov a obetuje viac akoby chcel pre svoju pokrvnú rodinu. Pecka, takisto ako jednotka. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze závěrečných scén ve skyboxu fotbalového stadionu se Ricci Harnett, představitel Carltona Leache, setká a prohodí pár slov se skutečným Carltonem Leachem. (Punisher)

Reklama

Reklama