Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po brutálnom zavraždení svojich spoločníkov Tonyho Tuckera, Pata Tatea a Craiga Rolfeho ikona londýnskeho podsvetia Carlton Leach (Ricci Harnett) naďalej pokračuje v násilnej kriminálnej činnosti. Carlton má problémy s drogami a divokým spôsobom života, ktorý preferuje, kvôli čomu ho opustí manželka s deťmi a stáva sa neovládateľným. Leach so svojimi kumpánmi zoberú kšeft, počas ktorého je preliata krv a je jasné, že odveta nepriateľov na seba nenechá dlho čakať. (Karamanlis)

(více)

Recenze (17)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Z pokračovania môjho obľúbeného Rise of the Footsoldier, ktoré bolo zároveň režijným a scenáristickým debutom predstaviteľa hlavnej postavy Carltona Leacha Ricciho Harnetta som mal isté obavy, tie sa však rýchlo rozplynuli. Harnett za tých 8 rokov síce viditeľne zostarol a v porovnaní s jednotkou mu ubudlo svalovej hmoty, Carlton Leach v jeho podaní však opäť budí patričný rešpekt. Hoci sa borí s osobnými problémami, za ktoré môže v neposlednom rade aj nadmerné šnupanie kokaínu, stále je to ten starý dobrý nebojácny rabiát z Essexu, ktorý nechodí po ranu ďaleko. Trochu mi tu chýbala dejová línia s hooligans, pouličnými bojmi pod záštitou Inter City Firm a fandením WHU, o tom však už ale Leachova neskoršia životná cesta nebola. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

I dvojka je našláplý nářez plný brutálního násilí a nadávky tu hrají ve všech odstínech, ale mezi tím vším už Carlton začíná přemýšlet. A to se mi líbilo. S každou další rvačkou, s každou další lajnou koksu a s každým dalším kšeftem se hlavní hrdina sám sebe ptá, jak z toho vlaku vyskočit a pomalu ale jistě zjišťuje, že to nejde. Důraz je tu kladen i na rodinnou linku, která hraje v rozhodování hlavního hrdiny velkou roli a díky které se vykreslení jeho charakteru neomezilo jen na mlátičku ICF. A herecky povyrostl i Ricci Harnett, který obstál i jako režisér a scénárista. Tak doufám, že bude i trojka. 90% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako vraví Carnifex, sledujeme to menej násilností než v iných častiach, ide to viac do vzťahov a tým pádom to nemá ten "drive". A to aj preto, že film má skoro dve hodiny, plno replík, ale dej sa posúva pomalšie. Samozrejme propagácia prsných implantátov u ženských "herečiek" je aj v tomto diely výrazná. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Úspešné pokračovanie jednotky. Ricci vsadil viac na vnútorné prežívanie napätia mafiána strachujúceho sa o svoj život, rozbitie rodiny a tažké psychické stavy spojené s drogami. Bitky, tvrdé päste, holé zadky, cicky a šukačky, provokatérky v kluboch uvidíme aj v tejto časti, menej násila a viac príbehu, čo je super. Ricci je bohový hotový idol "dobrého" mafiána, ktorý si uvedomí dosah svojich skutkov a obetuje viac akoby chcel pre svoju pokrvnú rodinu. Pecka, takisto ako jednotka. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jou, tak mám za sebou pro mě poslední, jinak 2. film z týhle trilogie. Trilogie, která je hrozně nenápaná a myslím, že málo lidí tohle viděla. Já teda jedničku sjel už aspoň 5x, ta je fakt famózní. 3 a 2 zatím jen jednou, ale myslím, že se k tomu ještě časem dostanu. Tohle navazuje na jedničku, takže ti největší šílenci už sou po smrti a točí se to okolo Tonyho (hlavního borce z 1). Kterej umí rozdat rány, taky umí brát rány, taky umí pořádně lejt, narvat si do nosu během chvíle kilo a půl koksu :o). Jo, koksem se tady fakt moc nešetří...JE to hodně drsnej film, ve kterým se to hemží násilím a celkem u brutálním zacházením s lidmama. Ale má to šťávu. Ten konec se povedl fakt hodně. Už to vypadalo, že ho sejmou, ale i z toho se dokázal perfektně vyvlíknout... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze závěrečných scén ve skyboxu fotbalového stadionu se Ricci Harnett, představitel Carltona Leache, setká a prohodí pár slov se skutečným Carltonem Leachem. (Punisher)

Reklama

Reklama