Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva astronauti jsou vysláni na planetu Rheton, kde se ztratily již dvě kosmické lodi. Po dramatickém přistání zůstává jen jeden a rázem se smršťuje do miniaturních rozměrů. Postupně odhaluje mytologii místních domorodců a učí se s nimi žít. Planetu a její obyvatele ovšem okupují vesmírná monstra, kterým bude muset kapitán kosmické lodi čelit. (Holina)

(více)

Recenze (11)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Fanservisový film... jako obvykle, hrdinný výkvět pozemského chlapáctví dorazí do utopického místa. Tam je souzen ženskou porotou v kostýmcích roztleskávaček, složenou z missek různých amerických států, případně playmate. Aby se usadil, jsou mu nabídnuty dvě z nich, má si vybrat, nebo je může mít obě (Coleen Gray i hraje, na Dolores Faith se jen dobře dívá). No, který návštěvník kina v té době by se nechtěl vžít do jeho pozice? Jsou zde i nějaké napínavé momenty, které ovšem hrdina zvládne pomocí své bohaté muskulatury a jedné mozkové buňky (z obou). ()

Rapaport 

všechny recenze uživatele

Sci-fi , které je spíše pozdním padesátkovým počinem. Co do efektů a hereckých výkonů. Stejně tak je to se scénářem. Nedívá se na to úplně špatně. Snaha o technické efekty na začátku filmu taky je. Ale v průběhu filmu jde spíše o to, jak natáhnout děj. Prostoji, mluvením a pomalými pohyby. O herectví moc řeč být nemůže. Ale do Star Treku zbývá ještě pět let a tak se dá přihmouřit oko.  Noční jednohubka, bez závratných zvratů se špetkou napětí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové klasické béčko své doby, které nepřineslo nějaký zásadní příběh, ani zásadní triky, ale dá vám přesně to, co očekáváte. A možná ještě trochu méně. Není to příliš zábavné, je to celkem toporné, ale pokud jste viděli více sci-fi béček z daného období, jednoduše vás to nemůže až tak překvapit. A ani nebudete tak zhrozeni. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Začátek je nadějný a scéna opravy vnějšího pláště lodi v otevřeném vesmírném prostoru dokonce zajímavá, po dvacáté minutě se to však přehoupne v docela nezáživnou verzi Gulliverových cest, kde se už jen mluví, mluví, tupě kouká a zase hloupě mluví. A Richard Kiel pod maskou mimozemšťana nerozpoznatelný, škoda. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama