Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad "Stín pochybností" přináší nový způsob zobrazování kriminálních případů podle skutečných událostí. Uvidíte protichůdné teorie, v nichž různí svědci i podezřelí ukazují prstem jeden na druhého. V jednotlivých epizodách vás čekají rozhovory z vězení s pachateli, jejichž identita je až do poslední chvíle skryta. Připravte se na napínavá vyšetřování nahlížející na samotnou podstatu lidské podezřívavosti, rozplétající zákoutí naší paměti a zkoumající lidskou schopnost důvěřovat. V tomto pořadu není místo pro předsudky, protože tajemství skrytá v temnotě vystoupí na světlo. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalší klenot od ID vo sfére krimi dokumentov. Natočené to je výborne tak, že nie je jasné, kto je už odsúdený, hoci práve on môže vypovedať k príbehu. Navyše tu máme priame zábery z vypočúvania svedkov či páchateľa. Mnoho častí je postavených tak, že sa výpovede navzájom križujú alebo idú proti sebe a človek môže hádať, ako to bolo. Celkovo bolo natočených 16 dielov. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Jeden diel hovorí o mladom policajtovi z protidrogového, ktorého poslali na strednú školu, aby ako policajt v utajení odhalil drogové zločiny. Na škole má zapadnúť do kolektívu ako nový študent najstaršieho ročníka. No ako vieme, policajti sú len zriedkavo tí najchytrejší a tento nový žiak sa od začiatku začne veľmi podozrivo vypytávať na drogy, aby sa po osobách posúval ďalej. Vrcholom je, keď ho dievča z partie prichytí, ako si u nej doma opisuje výrobné číslo kradnutej a za drogy vymenenej stereosúpravy. O pár dní kolegovia prídu túto stereosúpravu zabaviť (WtF!!) a hneď na to si môžu vyzdvihnúť aj mŕtvolu svojho kolegu, hlúpučkého policajta, pracujúceho v utajení, plniaceho príkazy jeho hlúpučkých nadriadených, zastreleného a pohodeného na lúke. Následujúci diel je o zdanlivo nafingovanom únose, policajti tu sú už chytrejší a naopak, podozrivý robí jednu hlúpu chybu za druhou. Ďalšie epizódy si podľa možností nenechám újsť. ()

Reklama

Reklama