Reklama

Reklama

Ring

Trailer

Obsahy(1)

Během týdne zemře za zvláštních okolností skupina teenagerů, která sledovala tajemné video. Jejich těla byla nalezena podivně zkroucená a jejich oči vypovídaly o tom, že viděli něco hrůzostrašného. Video se ve městě stane mýtem. Pozvolna ale neviditelná síla začne svým smrtícím prstem ukazovat na několik lidí, kteří nejsou schopni odolat své zvědavosti. Jednou z nich je cynická novinářka Reiko, která se brzy proti své vůli octne ve spirále nočních můr plných strachu z nespatřené všudypřítomné hrozby. Další ze strhujících hororů od dob filmu Vymítač ďábla plný nadpřirozena, které se dotkne každého nervu vašeho těla, je výtvorem zcela odlišného druhu. Kritikové ho nazvali jedním z nejděsivějších hororových filmů posledních let. Ring přináší tísnivou a napínavou atmosféru naplněnou nepřekonatelnou hrůzou a přesvědčivou přítomností nadpozemského zla. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Se mnou to neudělalo vůbec nic a vysvětlující pasáže byly fakt úmorný. Remake sem viděl třikrát a i když sem věděl co se bude dít, tak sem byl vždycky napnutej jak struna. Tady se dostavila jen strašná nuda. Brzy budu mít knižní předlohu, tak snad po přečtení napíšu trochu víc.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

running: zřejmě proto, že měla v balíčku/právech možnost film reprízovat do 24 hodin od uvedení bez dalších poplatků.
Kdo si vzpomene na začátky tv NOVA, ví, že to byla zcela obvyklá praxe. Tehdy se reprízoval film z večerní 20h vždy druhý den dopoledne v 10h.

Nobody20

Nobody20 (hodnocení, recenze)

Strašná nuda ani som sa nebál a som dokonca pri tom filme 2x zaspal a potom som si ho pozrel ešte raz a zase nič. Je pravda že najprv som si pozrel americky kruh a až potom tento ale amerciký 100x lepší remake ako original.

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Americký remake má VÝRAZNĚ temnější a děsivější atmosféru, a to zdaleka nejen kvůli speciálním počítačovým efektům.

running

running (hodnocení, recenze)

možná bohužel a možná naštěstí jsem tenhl film viděl PŘED Americkým. po shlédnutí remaku musim říct, že mě Ring zaujal víc a Americký pro mě byl jenom srovnáním, co bylo v Japonském jinak. jakýkíoliv horor vidím podruhé, už se ho nebojím, takže možná proto. Japonský má určitě lépe vymyšlený příběh a je více "vypointován", Americký je víc "strašidelný" a určitě efektněji natočený. kouknete-li se ale na IMDb na to, co Nakata točil PO tomhle filmu, jsou to kejdy (kupříkladu Jaopnská teenage-love-comedy). btw, proč česká televize vysílá kruh během jednoho dne dvakrát - jednou v devět a pak tu samou noc v jednu ráno?

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Stokrát lepší než americkej remake! Japonci totiž děsí jinak...s nenuceným příběhem, který líně plyne mezi prsty vás najednou vyděsí k smrti.

Související novinky

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

03.12.2011

Producent Roy Lee v tom umí chodit. Živí se téměř výhradně remaky a jejich sequely. Mezi jeho nejbližší projekty patří americká předělávka kultovního korejského Oldboye. Spike Lee začne natáčet v… (více)

Asie opět nabízí kung-fu a horor

Asie opět nabízí kung-fu a horor

06.11.2008

Dva tvůrci z Dálného Východu, byť naprosto odlišného zaměření, vládnou dnešní novince. Nejdřív je tady neúnavný, nezastavitelný a nestárnoucí (no dobrá, to poslední není tak docela pravda) Jackie… (více)

Reklama

Reklama