Reklama

Reklama

Queen: A Night in Bohemia

(koncert)
  • Velká Británie Queen: A Night in Bohemia
Trailer
Hudební
Velká Británie, 1975, 90 min

Obsahy(1)

Záznam koncertu ze Štědrého dne roku 1975 na stadionu Hammersmith Odeon v Londýně. Neuvěřitelně energický koncert přenášela živě i britská BBC a vystoupení bylo průlomem v kariéře kapely, která se stala jednou z nejslavnějších všech dob. Zazněly hity jako Killer Queen, Liar, Keep Yourself Alive a Now I'm Here, stejně jako poprvé v historii živě nahraná monumentální klasika Bohemian Rhapsody. Speciální uvedení do kin obsahuje také dříve nezveřejněnou stopáž a rozhovory se všemi členy kapely, také díky tomu čeká diváky nezapomenutelný zážitek a vhled do zákulisí přelomového roku 1975. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Na Štědrý den 1975 mi bylo čerstvých šest a moje máma s tátou poslouchala dechovku. Freddie Mercury už tenkrát nosil svoje upnuté bílé a kárované oblečky a pomalu se stával nesmrtelným.:-) / Dokument sám je záznamem fenomenálního koncertu a několika rozhovorů. Po filmařské stránce standard. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Jsou věci v mém životě, které jsou absolutně neměnné. Jednou z nich je moje láska k téhle kapele. Díky za tenhle film. Dokumentární část potěšila a koncert samotný - spousta silných melodií s kapkou bizarnosti. Můj dojem z toho všeho - velká paráda, silné emoce a obrovské štěstí, že to tenkrát v tom výtahu dobře dopadlo ;-) ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama