Reklama

Reklama

Marvel Superhrdinové - Avengers: Sjednocení!

(TV film)
  • USA Lego Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled

Obsahy(1)

Neporazitelní superhrdinové opět bojují proti zlu... (TV Prima)

Recenze (8)

Toren 

všechny recenze uživatele

Furt primitivní pitomost pro nejmenší, ale oproti předchozímu dílu to příběhově drží alespoň trošku pospolu a má to lepší LEGO akci a vtípky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Lego rychlá akce nejcennější je prostě jak to lego vypadá, příběh může být jakýkoliv a dá se na to dívat. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Tohle je stopáž, která superhrdinským LEGO filmům sluší. 20 minut napěchovaných akcí a fórky, Spidey, Ant-Man na šípu, variace na fastball special. Já jsem moc spokojený. 90 % ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

LEGO příběhy jsem měl vždy moc rád a co se Avengers týče jsou minimálně stejno-hodnotnou náhradou za Star Wars. Zůstalo to vtipné, svižné a pobaví to jak děti, tak dospělé děti!:) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Oproti Marvel Superhrdinové to má méně té parodie a humoru. Je zde zastoupen, ale je ho jako šafránu. O to více je akce. Takže je otázka, kdo si vlastně přijde na své. Trochu to vypadá, jako by tvůrci v předchozím Lego-marvelovském příběhu opravdu čistě jen parodovali a chystali se na něco většího a to je právě tento díl. Tak jako tak si pořád nemůžu zvyknout na Lego postavičky a animované filmy. Lidi s dírou v hlavě a nasazovacími parukami mi prostě nějak nesedí... ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Divný díl ale pro nejmenší asi nejlepší, když jsem mini film sledoval tak jsem si přál ať už to skončí, a moc jsem to nepochopil, samá akční scéna prostě divný. Pro nejmenší je mini film dobrý ale mě moc dobrý nepřipadal, jedná se o ten už slabší díl a jednička byla lepší 5/10 ()

Reklama

Reklama