Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na mazané české podvodníčky nikdo nemá! Přesvědčí se o tom i obávaný italský mafián Marián Labuda... Mafián Carmello se provinil proti zásadám své organizace, když se pokusil oblafnout šéfa, a vysloužil si rozsudek smrti. Odsouzenec prchá před zabijákem přes Vídeň do Prahy, kterou mu rakouský kolega ve zločinu doporučil jako bezpečný úkryt. Nikdo z nich netuší, že Češi se za reálného socialismu naučili tolika fintám, že ostřílený italský profesionál nestačí koukat. Když si Carmello vyrazí poznávat noční život Prahy, stane se obětí podvodnice a přijde o šaty, peníze i pistoli. Tím ovšem jeho potíže ani zdaleka nekončí (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Film bude asi tak mizernej, že mu nehodlám věnovat svůj čas. Leč k zajímavostem bych dodal:

1. Není pravda, že Hrzána na plátně neuvidíme - poslední scéna z hotelu (schodiště) byla evidentně ponechaná s Hrzánem, koneckonců je to vidět i na snímku v galerii k filmu hned na první straně dole.

2. Slávkovi Šimkovi zprznili v titulcích (úvod) jméno na Miroslav.

3. Není ani tak zajímavý, že scénárista Ivan Gariš si střihnul pidiroli ve vlastním filmu, jako to, že se jmenoval Antonín Prchal a byla to jedna z těch opravdu velkejch a odpornejch estébáckejch sviní (stejně tak jeho synek, nositel téhož jména). Takovýhle informace by rozhodně neměly zapadnout, jakkoli jistě jenom silná skromnost nejrůznějších lidí brání jejich publikaci :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

maty1976

maty1976 (hodnocení, recenze)

Film stojí za nic, ale jako příznivce smokingfetish mě už v pubertě fancinovala ta kouřící striptérka při úvodních titulcích :)))))

Související novinky

Marián Labuda 1944 - 2018

Marián Labuda 1944 - 2018

05.01.2018

Ve věku 73 let zemřel náhle slovenský herec Marián Labuda. Syn krejčího a nadšený ochotník absolvoval divadelní fakultu VŠMU v roce 1965 a hned nastoupil do činohry Slovenského národního divadla. O… (více)

Reklama

Reklama