Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pouliční kouzelník (Jacob Latimore) se po smrti svých rodičů musí postarat o svou malou sestru. Aby si udržel střechu nad hlavou, musí se zaplést do nezákonných aktivit. Poté, co je jeho sestra unesena, se musí postarat o její záchranu. V tom mu pomůže jeho bystrost a kouzelnické triky. (Plechpetr)

Recenze (15)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mě to bavilo více než jsem čekal. Vcelku drsný a reálný pohled na mladého drogového dealera, který se dostane do problémů, což hrozí vždy při téhle riskantní "práci". Plusem je, že je pouličním kouzelníkem, tedy divák se dočká i zajímavých triků, funguje i chemie s krásnou přítelkyňí a finále krásně přitvrdí, kde dojde i k násilí, za což jsem ochoten přidat na hodnocení. Malý dobrý film. 75% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zase jeden hošan, který sešel z cesty, přitom má srdce takřka ze zlata. Přes den kouzlí v ulicích, po večerech si přilepšuje coby drogový dealer. A pochopitelně se připlete do problémů. Naštěstí má krásnou a nesmírně chápavou přítelkyni, pak v sobě objeví cosi, co jsem ani nějak nechtěl chápat, zažijeme pár žánrových kotrmelců, abychom si „užili“ náležitý happy-end. Tenhle kousek je svou nezajímavostí a zbytečností odsouzený k zapomnění. Bohužel. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Pouliční kouzelník Bo (Jacob Latimore) se po smrti matky musí postarat o mladší sestru Tinu (Storm Reid). Na živobytí si po nocích vydělává prodejem drog pro Angela (Dulé Hill). Celkem se mu daří, potkává krásnou Holly (Seychelle Gabriel) a dostane nápad jak vydělat peníze, ale vše se zkomplikuje... Rozpočtem malý film, který nabídne koukatelný příběh a herce. Ani se nechce věřit tomu, že rozpočet filmu byl pouze 250 000 dolarů. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čeho jsem se bál asi nejvíc byla poplatnost dnešní společenské objednávce, ale tady mě film příjemně překvapil. Ne že by tu ten rasový podtext nebyl, ale spíš to byl jen takový letmý dotek. Dalším pozitivem byli herci. Zejména představitel hlavního hrdiny podal výborný výkon a jsem toho názoru, že tenhle kluk má budoucnost. A do třetice mi sedl i ten magický prvek, kdy je sice mladý kouzelník nadán jistými schopnostmi, ale rozhodně se nejedná o žádného Merlina. O to víc jsem byl zvědav, jak se to celé vyvine. Jenže bohužel konec tvůrci vůbec nezvládli a vypomohli si tou nejlacinějš berličkou, která se v jejich bezprostřední blízkosti válela. Ale i tak jsem dostal víc, než jsem čekal, takže jsem nakonec spokojen. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že do toho filmu trochu nakukuje rasová problematika, ale přitom je to snímek akční, až thrillerového charakteru se sci-fi prvky o jednom klukovi, který to s magií dotáhne trochu dál než jiní. Film postupně graduje, kdy nakonec musí přijít to, co přijde. V podstatě takový temnější "Kick-Ass" z ghetta. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak filmu by archivace příliš neslušela,protože je to dost light,a ta samotná akce na konci trvá asi pět minut,ale jako snímek pro nedělní podvečer to je slušný.Bez újmy.60%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kouzelnická čísla byla k nezaplacení! Jinak je film takovým podprůměrem, který se ztratí v šedi dalších snímků po skončení titulků! 30% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Chronicle + Now You See Me + Iron Man (fakt, prísahám, Iron Man. Nie športovec, ale ako Tony Stark!) = Sleight. Vydarená Dillardova prvotina. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Možná je to trochu bezzubý příběh chlapíka, který se točí v kruhu. Nedokáže si prostě koupit letenku a vypadnout pryč, vymanit se z pasti, která vlastně pastí není. Natočené to je ale poctivě a docela se mi to líbilo. 70% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Taká jednohubka. Trailer síce sľuboval niečo ako Kronika, opak je ale pravdou. Je to v podstate taká realisticky dobre zvládnutá dráma, do ktorej sa síce primiešajú akčné a sci-fi prvky, ale v ďaleko menšom množstve, ako by si divák prial. Ale nie je to zlé. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Až urážlivo zjednodušený príbeh, ktorý kvôli „kúzelníkovi“ by mal obsahovať viac rafinovanejších/nečkaných scén a dialógov. Záver taktiež bez väčšej „fantázii“. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Niki_Uzumaki 

všechny recenze uživatele

Film s opravdu velkým potenciálem, bohužel ve výsledku ne tak vydařený. Trailer mě navnadil na super sci-fi podívanou, ale celý film provází jisté nelogičnosti a zdá se mi, že příběh mohl být mnohem propracovanější, působí na mě "odbytě". Jako oddychovka se to dá, ale rozhodně to není film, na který si někdy v budoucnu vzpomenu. ()

Borec_z_Ovy 

všechny recenze uživatele

Vcelku drsný a reálný pohled na mladého drogového dealera, který má sen stát se jednou velkým kouzelníkem a to i za cenu toho, že má v rameni implantovaný svůj vynález, který mu pomáhá v jeho pouličních kouzlech a ikdyž má srdce ze zlata, chtě nechtě se dostane do problémů se svým drogovým bossem, když musí do omezeného časového limitu sehnat veliký obnos peněz aby se vyplatil ze svých problémů s ním. Sehnat peníze v tak krátkém intervalu se ale nedaří a tak hlavní hrdina bude muset využít svou chytrost a kouzelnícke schopností k tomu, aby zachránil svou mladší sestru a tak tady dojde napriklad na zastavování letících kulek jako v Matrixu. Takže ikdyž se divák dočká zajímavých triků, nečekejte rozhodně žádnou kroniku temna, nebo toho Matrixe, protože tohle rozhodně není blockbuster a ani žádné sci fi a všechny ty kouzla mají své opodstatnění a ovládání nebo přesouvání věcí nám je taky dobře vysvětleno. Tenhle film je poctivě natočené drama s malým rozpočtem, se zajímavými hereckými výkony, zajímavým scénářem,který rozhodně  upoutá a takových filmů já si rozhodně cením a vážím si jich. VÍCE O FILMU ZDE ()

Reklama

Reklama