Reklama

Reklama

Naprosto dokonalé

  • Velká Británie Absolutely Fabulous: The Movie (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Edina a Patsy jsou zpět — v jejich velkolepém debutu na filmovém plátně! Stále překypují šarmem a půvabem, prohýřených nocí v londýnských klubech by se nikdo nedopočítal. Po jednom nepovedeném večírku módních veličin jsou ale obviněny z katastrofické nehody, která potkala Kate Moss, a stávají se oběťmi mediální štvanice. Zdá se, že v Londýně už jim pšenka nepokvete, proto odlétají na Francouzskou riviéru s plánem usadit se tu natrvalo a užívat si život na vysoké noze až do smrti! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (24)

Minimie 

všechny recenze uživatele

O velmi populárním britském seriálu 90. let Absolutely Fabulous jsem poprvé slyšela až letos, kdy tvůrci zrealizovali comeback v podobě celovečerního filmu. Musím říct, že marketingové oddělení odvedlo dobrou práci a minimálně tady v Londýně z filmu udělalo událost, která naznačovala, že by snad mohlo jít o něco koukatelného... Uff. Před dvaceti lety možná měly tyhle dvě dámy šmrnc a důvtip, ale tady bohužel vyznívají jako naprosto groteskní a ubohé existence, ke kterým nemůžete cítit žádnou sympatii, protože jejich trapnost prostě nezná konce. Nemůžu si pomoct, ale stejně jako hlavní postavy Patsy a Edina má tenhle film jen falešné pozlátko, pod kterým se skrývá jedno velké nic. Hvězdička za scénu v letadle s "do nothing bitch" Rebel Wilson, jinak na filmu není absolutně nic "fabulous". ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $4,772,155Tržby Celosvetovo $37,957,507▐ riadny kentus, 30 minut utrpenia mi úplne stačilo, ruky preč, najhorší film roka 2016 /0%/ ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál jsem zbožňoval, bohužel u filmu jsem se ani jednou nezasmál! A tuto frašku nezachránila ani má milovaná JOAN COLLINS, která tam měla sekundový záběr! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Bizarně dadaistické, naprosto neuchopitelné ve své absolutní neochotě dávat smysl jako film. Je mi jedno, jestli se to umělecký záměr, nebo pád na hubu, ale tohle je natolik za hranou, až to má svoje kouzlo. Kdyby se na konci objevilo na místě režiséra J-L Godard, všechno by to krásně zapadlo do sebe. Navíc si cením filmu založeném na tak specifické subkultuře jako PR, copywriterství a marketing - lidé z těchto oborů se zřejmě pobaví upřímně, protože tenhle film jim rozumí. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film si zadrhávaně plyne bez vtipu a nápadu. Dvě postarší pařmenky nedokážou rozesmát, ani navázat na seriál, který svou kratší stopáží byl mnohem snesitelnější a vtipnější. Dcera a vnučka jsou v ději úplně nanic. Jen proto, aby se zcela nepatřičně k předchozímu ději a charakteru postav v závěru rozehrálo rozbředlé vyznávání se ze vzájemných citů. Děj ozvláštňuje paleta britských celebrit v čele s Kate Moss. SHRNUTÍ: Když chcete povzbudit ve svém plánu pařit i ve vyšším věku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle humor není špatný, jsou zde momenty, které jsou docela vtipné, ale co si budeme namlouvat, nějak moc extra mi to nesedlo. Ty postavy v sobě mají potenciál, ale stejně tak jsou někdy docela otravné. Ne, možná kdybych viděl původní seriál, ale protagonistky mi nedokázaly pořádně přirůst k srdci. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* na to, že seriál Absolutely Fabulous miluju, tak nově natočený celovečerní film je opravdu o ničem a i přes občasné slušné vtípky mu nedokážu dát ani 2 hvězdy. Potěšilo mě vidět po dvaceti letech moje oblíbené postavy, ale všechno bohužel padá na scénáři, který je hodně šílený a nestojí za mnoho. Účast mnohých celebrit ze šoubyznysu taky nepřidává ke kvalitě, takže odhazuju do propadliště dějin. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Wera91 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento snímek se bohužel nepovedl, slušnými slovy řečeno. Postrádá nějaký smysluplnější děj, postavy jsou nezajímavé. Laciný film, laciný děj i herecké výkony. Vše měla zachránit nastrčená Kate Moss, která celý film ještě více zesměšnila. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Seriál som nevidela a film so pozerala hlavne kvôli Chrisovi. A bolo to tak krásne šialené a farebné a britské. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

No, uvědomuji si, že byla chyba na film chodit. Seriál jde absolutně mimo mě. Trailer mě zaujal právě tou Kate Moss, leč bohužel, prišla jsem o 90 minut svého života. Jop, Rebel Wilson byla fajn a Chris Colfer potěšil. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

20% - komentář 20ti slovy: Tak tupé, jako celé obsazení v čele s modelkama. Nic jsem nečekal a nic nedostal :D Jediné plus je, že to není točené "vážně". ()

Denila odpad!

všechny recenze uživatele

"Pokud nejste tady, pak jste úplně mimo." Neznalost seriálu. Pár vtipných situací bylo, ostatní pouze trapný pokus. Platí spíše: "Pokud tohle neuvidíte, pak jste úplně v pohodě!" ()

Julius odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? Film bez vtipu a nápadu. Čekal jsem, kdy už bude konec? Tohle bylo něco příšerného. Zbytečných 90 min. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Jděte někam s odpadama!! Už jen nástup na přehlídku a ranní probuzení je super. Edina a Patsy furt jedou svoje, až si z toho Marshall uvědomil, že je ženská. Super návrat starých známých - Matinka a Bubble, Saffy. Já se bavil, konec byl taky super "Takže robertka už nepotřebuješ." Dal bych čtyři hvězdy, ale vzhledem k zástupu odpadů dám pět, ať se můžou estéti vztekat. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

LOL Cara tam vôbec nehrá a keď tak nanajvýš nejaké micro-cameo, na ktoré som pri dosť podrobnom preklikávaní filmom ani nenatrafil (sledovať som tú somarinu nedokázal). Hlavne že je tu na 1. mieste. Na IMDb nie je vôbec uvedená v obsadení ()

Reklama

Reklama