Reklama

Reklama

Fuckkkyouuu

Krátkometrážní
USA, 2015, 8 min

Recenze (15)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Vynikající forma, hodně expresivní, jenom ten děj, resp. filozofie za tím, co se během těch osmi minut ve snímku odehrává už u mě malinko haproval. Chápu tu potřebu být za každou cenu zajímavý, jiný, trefit se do té netrefitelné artové vlny, ale nebaštím to. Takže za hezký obrázky 5/10. Název mimochodem mluví za vše. Tvůrci jenom provokují, blafují, v rukou ale žádná opravdová esa nemají. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hororová exprese pomíjivosti zamilovanosti v černobílém kraťasu beze slov. Svět nutně potřebuje novou adaptaci Bažináče. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Občas si řikám, že odložit kameru a začít se živit jako školitel nebyl nejlepší nápad, ne proto, že by mi snad to bystření milých, negramotných přičmoudlů z bývalého východního bloku nešlo, to šlo...ale když vidim takový sračky jako točí nějaký Alcatraz v USA... a má celkem ohlas....třeba bych s podobnou mrdkou slavil ohlasy i v naší vyčpělý kotlině Óčko mrdek jako je Hodný, zlý a opilý. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu se asi není čemu divit, když tvůrce v rámci zviditelnění svého filmu -v moři festivalové kaše- zvolí trik s oko-chytlavým názvem (jde spíše o tvar seřazených písmen než název samotný).. Na stranu druhou to zavání zbytečným kalkulem a člověk si říká: ...co všechno ještě je tady jen na prvoplánový efekt? Mě se to ale líbilo. Technicky bez chyby, atmosféra parádní. "Příběh" hezky imaginativní a intuitivní (Teda, alespoň já jsem z toho na konci vyšel s docela konkrétní představou o čem že to bylo.... ale těch teorií bude asi skoro tolik jako diváků :) ) ....Jen to vtíravé podezření z kalkulu mi nedovolí ohodnotit lépe... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* takové artové hororové podobenství bůhvíčeho ;-) Atmosféra díky provedení je slušná, ale bez nějakého smyslu a navíc silně depresivní a drastická, nemůže u mě dostat vyšší hodnocení. Já to zkouknul tady. [ PŘÍBĚH: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: X /// NÁLADA: 0 /// ART: 2 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Konečně obrazem to, o čem jsem jen četl. Kambodža torture. Bohužel formou i obsahem docela nepochopitelný. Za snahu a black/white slabší trojec. ()

mmajjkii 

všechny recenze uživatele

Zpracování dobrý, ale nějak to nemůžu pobrat, možná právě tohle by zasloužilo vyšší hodnocení, nevím, každopádně slovy autora "What the FUUUUUUUUUCK?". ()

bambas 

všechny recenze uživatele

To muselo dát práce a přitom taková píčovina, co? Vizuálně ok a jako klip k hudbě možná taky. Pipky mohly mít větší kozy, byla by to hvězda navíc. ()

Reklama

Reklama