Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem musel v tv přetrpět všechny ty Kameňáky, později mi bohužel neuniky ani Babovřesky a další veskrze podobně “kvalitní” české filmy. Od Cuky Luky jsem nic moc nečekal, šel jsem do toho s vidinou pár zábavných skečů. A dostal jsem překvapivě hodně zábavný film (neznamená že jakkoliv kvalitní, to ne) u kterého jsem se nasmál, jako snad nikdy u žádného cz filmu. Tady se navíc jedná o můj zřejmě úplně první viděný sk film, i když s českým režisérem. Takže za mě hodně dobré 3 hvězdy. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Cuky a Luky som nikdy nemal veľmi v obľube a podľa mňa v super zábavnej relácii S.O.S. nehrali ani druhé husle a preto som nemal veľké očakávania od tohto filmu. Príbeh ako vyhrať súťaž Miss je možno dobrým námetom, lenže celý tento príbeh je obalený gýčom a miestami aj trápnymi scénkami. Spokojnosť s Milanom Lasicom a jeho hrncami, scéna s oživovaním diviaka absolútne dementná. ()

Reklama

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Píčovina? Určitě! Na začátku to byl fakt krindžfest a hroznej průser, ale nakonec to mělo celkem i nějaký děj, kterej byl doprovázen fakt překvapivě mým smíchem. Bláznivá debilní i trapná cypina to je, ale narozdíl od toho, co jsem viděl v posledních letech na české scéně, tohle byla komedie několika let, protože u těch českých sraček se člověk ani nemá nad čím pousmat, zatímco tady jsem našel mnoho blbých vtipů, ale aspoň fungovaly. Od Slováků bych tohle fakt nečekal, serou mě tihle herci úplně stejně jako ti čeští, obzvláště když jsem tam viděl tu kouli Cuky a pak toho žháře, do toho celkové koncept debilnich modelek, ale nějak to, ani nevím jak, dneska fungovalo. Jako takový, to odpad je beze sporu, ale když se podívám na to, co jsem viděl za poslední roky a můj zážitek z tohoto filmu, tak si tomu klidně tady namrdejte 20%, ale mě to bavilo, přestože to odpad určitě je. :) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zďaleka to nebola až taká tragicky pekelná katastrofa a žumpa, ako som sa obávala. Veď nikto nečakal, že zo skečov o dvoch zazobaných blbkách vznikne film s intelektuálnym pozadím, bravúrnymi hereckými výkonmi a vizuálnym majstrovstvom. Ani, že pôjde o mnohovrstevný inteligentný humor. Zato na tzv. stupídnu komédiu domácej produkcie je to znesiteľný kúsok. A to som ani nemala v úmysle to vidieť. V kine teda rozhodne nie. Ale nahrali sme to z telky a pustili si ako víkendový výplach, lebo popri hraní sa s malým deckom sa aj tak nič náročnejšie pozerať nedá ;-) ()

helrohir odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako sa dalo čakať, film je nevydarenou zmesou otrasných hereckých výkonov, scenára z pera divej svine a z 90% nevtipných vtipov. Tých pár heftíkov, čo ma dokázalo rozosmiať (Lasica, Pleťo,..) film určite nezachránia. Možno keby film nemal viac než hodinku a pol, bolo by to o niečo znesiteľnejšie, ale ináč bohužiaľ... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama