Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Recenze (203)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona tahle série má pro mě naprosto stejnou kvalitu dílů. Všem jsem dal 3* a líbily se mi asi všechny stejně - průměrně. Trojka mě opět nenudila, moc mě nepobavila (spíš mi to přišlo infantilní a trapné), některé scény mě vytáčely (ta hudební apokalypsa - to napadlo jakou hlavu, ty vole...) postavy jsem si stále nezamiloval, děj byl fajn, celkově to sice bylo příjemné, ale na víc jak 3* to nevidím. Rozhodně to tímhle dílem celé mohlo skončit, završené to bylo krásně cukerínově a tahle série už nemá vlastně o čem vyprávět, ale jak koukám, prachy z toho pořád jdou, takže čtyřka evidentně bude, bohužel. Akorát nevím, co tam chtějí řešit, single je vlastně jenom Murray a dva díly ze tří se motají kolem lásky, tak by mě to ani nepřekvapilo. Ale ona se trojka přece jenom liší, abych pravdu řekl - na tenhle díl, jako jediný, bych se podíval znova, kdyby to běželo třeba v televizi. Jinak je to ale opět průměr. 3* ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaká love story aj pre Draculu😉. Celkovo je Hotel Transylvania 3 pohodová a zábavná rodinná podívaná. Takým spestrením je tu luxusná monster plavba a zamilovaný Dracula. Trošilinku slabšie v porovnaní s jednotkou a dvojkou čo sa scénara a humoru týka, takže slabšie 3*. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Po dvou skvělých dílech jsem se obával, že tento už bude čistě dojení a jsem rád, že mé obavy byly zbytečné. Tvůrci servírují sice naprosto předvídatelnou zápletku, ale to všechno co se děje okolo je prostě pořád skvělé a hezky se na to kouká. Celkově je ten nápad monster, které si žijou vlastním životem, stále suprovní a jsem rád, že i dost vedlejších postav zde dostalo prostor vyniknout. Hotel Transylvánie je prostě jeden z mála kvalitních a originálních animáků v dnešní době a snad tato značka nezapadne do rutiny. Je to jako hotel, akorát na vodě! ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Tento Hotel bol vždy mierna devastácia každého dobrého hororového námetu. Ale toto bol posledný klinec na poslednej upírskej rakve. Zabili históriu Vlada a celej jeho neexistujúcej rodiny. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Mírně jsem se obával, třetí díly bývají prokleté a často s sebou nesou kvalitativní pokles, povětšinou rapidní. Třetí dobrodružství se Sandlerovým hrabětem Drákulou se tomuto břemeni hravě vyvarovalo, opět jsem se dočkal kvalitní animované komedie, ve které si na své přijdou všechny věkové kategorie. Vtípky a gagy, které pobaví ty nejmenší, přišly úsměvné i mně a na tom se staví úspěch tohoto žánru. Víc jsem neočekával a ani nepotřeboval. Dost vyrovnané s druhým dílem, ale nad čtyřkou bych se dosti rozmýšlel. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pohodová, ztřeštěná blbina, která oproti předešlým dílům výrazně neklesla. Hlavní zápletka je sice extrémně předvídatelná, ale veškerá ostatní výplň funguje a baví. Na druhou stranu je to klasické dojení tématu, jako to svými pokračováními dělala jeden čas Doba ledová, či Já, padouch - tedy takové to vymýšlení, co jednotlivé postavy mohou ještě postrádat, aby se na tom následně vystavěl děj dalších dílů. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série se vyšťavila bohužel již prvním dílem. Díl od dílu je to slabší a slabší ačkoliv zde přibývají nové postavy. Přitom začátek a konec je ještě dobrý, ale ta výplň uprostřed už je slabší. Zasmál jsem se zhruba 3 krát a většina postav je tam zbytečných (už ve 2 díle byla Mavis do počtu tady je to ještě horší o Johnnym nemluvit) . Pokud bude 4 díl tak o romanci mezi Dennisem a tou vlkodlačí holkou pokud možno tam ještě vidím potenciál. P.s. tohle zazní až za titulky nechápu proč to prezentují jako soundtrack https://www.youtube.com/watch?v=pvmNeNd5SYk ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(56/2018) / Celkom v pohode, na tretí diel. Drakula je ťažký borec a Macarena na záver brutálny nápad. Táto séria môže z tých postáv ťažiť ďalších pár dielov. (6/10) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na této pohádce se prakticky vůbec nic nemění. Sice nijak nepřekvapuje a nenabízí nic nového, ale stále si udržuje stejnou kvalitu jako v předchozích dílech a to taky není nijak jednoduché. Pokud si tvůrci Transylvánie budou držet stále stejnou kvalitu i nadále, moc rád se budu těšit na další a další díly. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Za mě kapánek lepší jak druhý díl. Víc ztřeštěného situačního humoru, víc pitominek, nové svěží prostředí. Bohužel prostě animák s zápletkou průhlednou jak letité trenky, mířený hlavně na děti. Ale i tak to je fajn oddechovka, škoda jen toho příliš natahovaného (zdlouhavého) finále. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Příšeráci jedou na dovolenou a osamělý Drákula se zamiluje do pravnučky neúprosného (neúspěšného) lovce monster Van Helsinga… Na sofistikovaný příběh si ani třetí Hotel Transylvánie nehraje, jde opět čistě o zábavné, nezávadné dovádění známých postaviček na luxusním parníku. Nicméně prostředí plovoucího hotelu či bájné(ho kasina) Atlantidy dovoluje animátorům se ve skvělé technické kvalitě vyřádit a pořádně rozmáchnout (IMO více, než v obou předešlých filmech dohromady). Lepší 3 * i za ty pozitivní vibrace z finální disko bitvy (éj, Macarena :-)) ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že tretí príšeráci budú typickým zrecyklovaným a zbytočným pokračovaním. Som ale rád, že som sa mýlil. Zmena prostredia príbehu veľmi pomohla a vôbec mi nevadilo, že základná linka bolo klasické predvídateľné klišé. Dôležitejšie je, že som sa skvele bavil. Pri infantilných prvoplánových vtipoch som v kine zažil výbuchy detského smiechu. Pri odkazoch a trochu sofistikovanejšom humore, zase išli do kolien rodičia a staršie publikum. A tak to má byť. Zábava pre celú rodinu. Prvý diel síce ostáva neprekonaný, ale dvojku strašidelná dovolenka určite zdoláva. Vrelo odporúčam. 90% Cinemax Bory Mall - press ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Po slabším druhém díle se úroveň opět zvedla a dostáváme více ucelený příběh a lepší fórky (spíše ty animované než v dialogu). Závěr mohl být trochu dopilovanější, Johnny se mohl chovat více jako v prvním díle, ale jinak to celé funguje a nové postavy dobře zapadly. 7/10 ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Drákula začal bohužel ztrácet dech a krapet pokulhávat. Vyslovená tragédie to není, ale kvalit předchozích dílů určitě nedosahuje. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Oneskorený deň detí. Hotel transylavania 3, 3. Júna, niečo na tom bude. Bohužiaľ sa jedna o slabšie pokračovanie ako aj dvojka a silnú jednotku to neprekonalo ani nedobehlo. Film je určite pre násťročných a nakoľko ochvilu do tejto kategórii patriť nebudem tak mi neprekážalo to pozrieť. Strašidlá budú mat na dovolenke o zábavu postarané. Fajn hudba ale humor tu nehľadajte. 3* ()

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama