Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Recenze (203)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Na moje vlastné prekvapenie som sa bavila aj ja, aj môj deväťročný spoločník. :)) z rybej kapely na lodi sme šli do kolien. Opäť šlo viac o nápadité skeče než o duchaplný príbeh a z toho neustáleho zdôrazňovania rovnosti mi išiel tak trochu "mráz po zádech". Ale prižmurujem očko a za nás dvoch dávam 4 ;)) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na tretie sa Bohužiaľ nekonajú výnimočné veci, ktoré by ste očakávali. Príbeh „Hotel Transylvania“ ma bavilo od samotného začiatku, aj vo dvojke som našiel veľa dobrých scén (hlavne tá záverečná je super). Avšak z tretieho diela mám taký pocit, že tie dobré a vtipné nápady akoby došli. Celé spíš pôsobí dojmom, že „za každú cenu natočíme tretie dielo“. Z celkového hľadiska nie som sklamaný a keď naozaj ide o poslednú časť, tak so záverom som viac-menej spokojný. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hotel Transylvania je skvela animovana seria a trojka nie je vynimkou,perfektne som sa bavil,zabavne postavicky,super hudba,nechyba vtip a akcia,jednoducho takto si predstavujem tento zaner,ktory potesi nie len deti,ale aj dospelych...:-) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Mám takový dojem, že Hotel Transylvánie se mi líbí s každým dílem víc a víc. Dostává mě ta nápaditost tvůrců, s jakou vymýšlí nejen zápletky, ale taky nové příšery a příšerky. Tenhle díl měl pro mě, hlavně ke konci, neskutečné grády. Nejvíc se mi líbil ale asi proto, že větší pozornost zde byla věnována Drákulovi, který je pro mě daleko sympatičtější a zajímavější než jeho dceruška (která mi od prvního dílu přijde spíš na facku...). ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Kolega si to pustil v práci, začal jsem koukat s ním a dopadlo to tak, že jsem si okamžitě sehnal předchozí dva díly. :) Karloff s Lugosim se musí v kryptách otáčet, ale jde o milou zábavu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo zcela beztrestně použít moje hodnocení druhého příběhu monstrumfamilly animáku a nechat vyniknout legendární „Ctrl c – Ctrl v“. Za mne Příšerózní dovolenou straší ty stejné mínusy jako dvojku. Hrdinové jsou vybledlí jako dresy vesnického fotbalového týmu, postupy recyklované, překvapivých momentů jako šafránu (vlastně ani tolik ne)….dovolenou si tu nevzal pouze Drákula a spol. Nechci nikomu radit, ale pokud někdo uvažuje o čtvrtém dobrodružství, tak bych podobné úvahy rovnou opustil….tahle mumie je už dávno rozmotána. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Třetí Hotel Transylvánie neztrácí nic ze svého kouzla a nastavenou úroveň zábavy prvním dílem v pohodě udržuje i druhé pokračování. Tentokrát staré známé postavy (kterých neustále přibývá) jedou na výletní plavbu, kde se Dracula zamiluje. Hodně fórů, časté scény s Blobíkem, Macarena v závěru. Tento film v rámci série utržil v kinech nejvíc peněz a zbořil v kinech Rockův Skyscraper. 3* ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

Tento díl za svými staršími bratříčky celkem pokulhává. Jsou tam dobré momenty, ale je jich výrazně míň než dřív. 60% ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Spíš podprůměrná záležitost typu “neurazí, nenadchne”, kterou zachraňuje pár dobrých vtipů a velmi originální soundtrack u finalní bitky 👌🙂 40% ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Je to síce maximálne „ čízy ”, najviac ako sa len dalo, no je to celkom milé a pekne to ( dúfam ) uzatvára trilógiu. 60 %. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zabudnite na normálny dej, v tomto filme (a v podstate aj v celej sérii) ide predovšetkým o vizuálny humor toho najjednoduchšieho kalibru na ktorom sa schuti zasmejú predovšetkým šesťročné deti. Nič iné tu nie je. Len parodicky vyzerajúce potvory, ktorým pod údermi vtipne vyliezajú oči z jamiek. A tentokrát mi to už nestačí. 5-/10 ()

Barka88 

všechny recenze uživatele

Přesto, že jsem odpůrce animáků, jsem příjemně překvapena! Opravdu zábavné a krásně "namalované", oceňuji zejména barevnost pozadí a mimiku postav. Pokud někdo hledá nenáročnou milou komedii, je na správné adrese. Rozhodně to musíte vidět v původním znění! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vtípků je spoustu a pořád se něco děje, jen se v tomhle menšim chaosu pořádně nestíhá vyprávět hlavní linka příběhu (zamilovanej Vlad a pokusy o jeho zabití), ze který se podařilo využít jen pár vtipnejch situací. Malý děti ale samozřejmě nic z toho řešit nebudou a budou se smát hlavně sympatickýmu blbnutí různejch strašidýlek, kterejch je fakt hodně. Jen zamrzí, že se na dospělejší publikum už tak často nemyslí. Několik vtípků se ale fakt povedlo (Gremlin air nebo závěrečná DJ battle). Zábavou někde na úrovni druhýho dílu, tři silnější hvězdy. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo fakt příšerně slabý. Absolutně ničím to nepřekvapí, vtipy jsou slabé. Dívala jsem se na to nadvakrát a přiznám se, že kdybych se ve tři ráno nevzbudila a nemohla za boha usnout, tak se na to nejspíš nedodívám. I ty závěrečný titulky mě bavily víc, jak samotný film. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

V podstate iba využívanie značky, s pár lepšími scénami, ale stále rovnako (ne)zaujímavými postavami. Jediné, čo sa mi páčilo bol Tinkles, inak išlo o priemer. 6,2/10. ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Fakt zklamání... Kde jsou ty hlášky? Kde je ta nepřeplácanost a originalita? Ukazování zadků před dětma? Možná by pomohla delší proluka od dvojky. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Zrejme žiadna časť z Hotela Transylvnánia sa u mňa nikdy nevyšplhá na maximálne hodnotenie. Napriek tomu som si už pri dvojke uvedomil (podľa toho zrejme musím upraviť hodnotenie pri 1. časti - k lepšiemu), že tento animák je schopný na veľmi jednoduchom príbehu a myšlienke servírovať jeden originálny vtip za druhým. Piatu hviezdu však zráža častá umelosť a neprirodzenosť postáv v niektorých scénach. Tie zbytočne prehnané pohyby - ako keď sa nervózny chalan snaží zbaliť babu pri tanci na diskotéke a akurát tak rozhadzuje rukami ako pri epileptickom záchvate - však navodzujú len pocit trápnosti a kazia celkový dojem. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Další nadějná animovaná série, které se postupně propadá do kategorie infantilní podívaná pro nejmenší. Pořád se na to ještě dá podívat, ale už je potřeba určitá dávka sebezapření. ()

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama