Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Recenze (203)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mnohem horší než jednička, ale o level lepší než zoufalá dvojka. Sice mi první půl hodinu trvalo, než jsem se zase do těch postav zakoukal, ale jakmile se na lodi rozjede plejáda vtipných miniscén a fórků na jedno použití, je to zase dobrý. Humor sice není tak povedený, aby se u toho člověk vyloženě smál a po půli víte, jak to skončí, přesto Vám to nebude vadit. Je to sympatický, barevný, hlasitý a roztomilý. Hotel Transylvánie si částečně opravil pošramocenou reputaci. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Již třetí pokračování animované série, točící se kolem Drakuly jeho rodinného byznysu. Když se děda Drákula cítí osaměle a jeho dcera Mavis si všimne, že si potřebuje oddychnout, zařídí příšerózní dovolenou pro celou početnou rodinu a známé, na obrovské zaoceánské lodi. Všichni si užívají zábavy na lodi, až do momentu, kdy se objeví nenadálý nepřítel. Velmi prostý příběh, který se drží jednak dováděním monster na parníku a jednak Drakuly a jeho románku, který se samozřejmě nemůže obejít bez „nečekaného" zvratu. O nějakém nápaditém humoru nemůže být zrovna řeč, na druhou stranu jsem se relativně bavil a ani jsem se příliš nenudil. Závěrečná, zajímavě laděná hudební bitva, vylepšuje celkový dojem z filmu. ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Skvelý navrát vtipov, muziky, nápaditosti, elegancie, zoskupení postáv na jednej veľkej výletnej lodi smerujúcej do bermudského trojuholníka s krásnou kapitánkou a pomstychtivým Van Halsingom. Do toho ešte trocha kvalitného dubstepu, dancing scénok obľúbených kreslených postavičiek a tá pravá zábava vás rozhodne neminie. Pri niektorých momentoch neostane ani jedno oko suché a to nie preto, že by boli smutné, práve naopak. Ak si to pozriete v kine, tak si túto jazdu na lodi spolu s postavami aj vy užijete. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem šla do kina s kámoškou když zrovna nic jiného nebylo na výběr. Je to ohraný animák plný humoru který nemám zrovna dvakrát v oblibě. Ale ty písničky to zachránily na tři hvězdičky. Ty písničky byly totiž lepší než celý film. :-) Předchozí díly jsem neviděla a ani vidět dobrovolně nehodlám. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Režisér Genndy Tartakovsky dokončil svoji trilogii Hotel Transylvánie 3 : Příšerózní dovolená .Musím napsat že, animák se opravdu povedl .Příšery jednou na dovolenou a drákula se tu zamiluje.Třetí díl nepřichází s ničím novým vše zůstavá jako to bylo u předchozích dílů.Nudit se určitě nebudete. Van Helsing skvělá postava .78% ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Nechápem tie zlé hodnotenia. Ja som síce nemal moc v láske prvé dva diely, ale zato tento som si celkom milo užil. Miestami je to zábavné, poučné a potešilo ma aj zopár skrytých easter eggov. Ja som sa bavil. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Příběh mě sice nebavil, ale vtípky skoro v každé scéně to vynahrazovaly parádně. Bohužel to vydrželo do první půlky, pak to byla otrava. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

I třetí díl pořád jede v zajetých kolejích. Ano, občas už ztrácí nápady na humorný scénky, ale i tak je to ještě obstojný a dá se na to úplně v klidu podívat bez keců. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Dávám plný počet, ale i tak se zde mohlo využít více času ( tím myslím že film mohl být delší a mohlo se zde zakomponovat více postav). Jinak film se mi v kině, moc líbil a doporučuji si jej skouknout. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Pořád tu máme zábavný film, ale bohužel, Hotel Transylvánia je díl od dílu slabší. Tak jak mne před lety jednička překvapila, tak mě teď trojka zklamala. Hlavně tím finále, to byla hrůza. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Táto rozprávka, resp. jej prvé dva diely boli pre mňa veľmi príjemným prekvapením. Na trojku som teda šiel s očakávaniami a treba povedať, že prvých cca 40 minút bolo vražedných. Očakávania boli preplnené. Potom však nasledoval útlm a ten sa pomerne ťahal. Neviem, možno to môžem pripísať mojej únave, lebo moja detská spoločnosť bola na konci nadšená. Dám tomu zatiaľ 4 a uvidím ako sa to vyvinie po ďalšom pozretí. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Jen vlčí dvojka je pořád zábavná - a dál už nic... pokud teda divák nemá zájem o vlastní epileptický záchvat. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u předchozích dílů jsem se i u trojky Hotelu Transylvánie bavil a i když to je asi nejslabší díl této série, tak to nemění nic na tom, že ho mohu v klidu doporučit. 65% ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Důstojné uzavření série třetím dílem - doufám že zůstanou u trilogie, další díly jsou zbytečné. Námět zajímavý, i finále se dočkáme. Ale už tomu dochází dech, je to jen taková milá taškařice. Dám také tři hvězdy, ale je to slabší než předchozí díly. Nejlepší na tom jsou ty závěrečné titulky a finální hudba od DJ Tiësto. ()

LdaVinci 

všechny recenze uživatele

Boží! U tohoto jsem se fakt nasmál! Komu se líbily předchozí díly, bude nadšenej i z tohoto. Samozřejmě je to tak stupidní, že se musíte pořád smát a za to pobavení to stojí. :) ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tak to je bomba, zdá se mi nejlepší ze všech třech dílů, ale ty předchozí jsou taky super. Myslela jsem, že blbě slyším, když jsem zaslechla to sorry jako na začátku :-). A ten suprový mazlíček, připomíná mi to toho mého mazlíčka. Nemá to chybu a hlavně Macarena super hudba :-D. ()

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama