Reklama

Reklama

Chuť inkoustu

Trailer

Obsahy(1)

Čtyřiadvacetiletý Vincent, charismatický zpěvák v hardcorové kapele, má už potetovanou více než polovinu těla. Díky jeho andělským rysům a pronikavému pohledu mu svět leží u nohou. Když však do života jeho otce vstoupí nová žena, rozvíří se staré napětí. Vincent už nemůže nadále držet svůj hněv a touhu pod kontrolou. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Předvídatelnost děje nesnižuje divácký zážitek. 1) Pro 29letého scenaristu a režiséra Morgana Simona se stal tento celovečerní debut vstupem do mezinárodní filmového světa. Snímek sbírá ocenění na festivalech (v březnu 2018 celkem už 12). 2) Skřeky (že prý hudba) dobře ilustrují duševní rozpoložení hlavního hrdiny. Alespoň k něčemu je ten post-hardcore dobrý. 3) Pěkný 24letý Kévin Azaïs (zpěvák Vincent) získal ceny za herecký výkon zatím na pěti festivalech. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně jednoduché drama rozhárané rodiny, ve které se syn revoltuje a veškerý svůj vztek vyřve v hardcorové kapele, jejíž je zpěvák. Hodně účelné, jednoduché, ale na evropské drama dost slušně zpracované. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama