Reklama

Reklama

ISRA 88

  • USA Beyond the Edge
Trailer

Obsahy(1)

Dva kosmonauti – pilot a vědec – jsou na průkopnické cestě k hranicím vesmíru. Cesta je to nudná a dlouhá, nikde nic, dokonce ani hvězdy, až najednou se podaří hranice vesmíru prolomit, čímž dojde k hned několika podivným událostem souvisejících s časem a teorií multivesmírů. (honajz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Mukade

všechny recenze uživatele

"A scientist and a pilot volunteer for a high profile mission to reach the end of the universe. After 13 years, the ship crashes through the end of the universe and into the unknown." --- o čo je tento popis filmu bombastickejší, o to som si istejší že to bude šupačina ((: , však hrá tam Casper van Dien... Ale preklikám si to asi aj tak (: ()

kolibricek 

všechny recenze uživatele

Casper Van Dien... to je můj nejoblíbenější herec v roli B. Nebylo to až tak zlé abych tomu dala odpad, a né až tak dobré abych tomu dala více jak 2. Když to shrnu tak to bylo pomalé a nudné, se špetičkou napětí, a se zmuchlaným koncem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mám z filmu poněkud rozporuplné pocity. Chápu, oč tvůrcům šlo, i když jsou to pěkní hajzlíci a kašlou na diváka, takže mu vůbec nijak nepodávají pomocnou ruku a nechávají na něm, jestli vytuší, oč se hraje. Ono to vlastně není ani tak těžké pochopit, i když si během filmu člověk často řekne WTF? (SPOILER SPOILER Příběh je vlastně vyprávěn pozpátku a od prolomení konce vesmíru se všechna multiverza uvolní KONEC SPOILERU). Jenže to podání je fakt otřesné, navzdory faktu, že Van Dien tu opravdu hraje (jakože předvede i něco málo hereckého umu). Zdlouhavé záběry musíte umět. Musejí nést nějaký význam. Tady si tvůrci dovolili hrát na Tarkovského Solaris, ale nějak nepochopili, že musí obraz naplnit významem. Tady sice v obrazu sem tam poskytnou nějaké detaily, z nichž se skládačka skládá, ale na konci je to vlastně celé strašně jednoduché poselství. Vlastně tam, kde Tarkovského Solaris začínal, tady se končí a vlastně to celkově pro všechny zúčastněné skončí dobře, neb ta imploze vrátí podle mne věci do původního stavu. Ale pocitově je to skutečně dlouhé a chvílemi hodně nudné, v obraze se nic neděje, dialogy jsou často o ničem, obyčejná stopáž by tomu slušela daleko víc. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Ako celok to nie je zlé, no ak čakáte vesmírne sci-fi, tak možno budete sklamaní. Áno, chlapi sú vo vesmíre a cestujú na jeho koniec, ale väčšina scén sa odohráva vo vnútri vesmírnej lode. Nápad je to celkom zaujímavý, herci sú v pohode, no myslím si, že zážitok zabilo strašné naťahovanie. Zrejme tomu chceli pridať atmosféru kľudného psychologického sci-fi. Dosť mi tu tiež vadí, že film pokladá veľa otázok a dáva málo odpovedí. Mierna nespokojnosť - 38% - 2* ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama