Reklama

Reklama

Na Los Angeles zaútočili terordaktylové, kteří přiletěli z vesmíru. Jonas, Candice a Lars musí zachránit svět... Jonas a Lars společně pracují v zahradnické firmě. V pátek po práci si vyrazí dát pár piv do svého oblíbeného baru, kde pracuje Candice. Ta se líbí Jonasovi, ale on je velmi stydlivý. Candice s Jonasem mluví o meteoritech, za které někteří lidé platí velké peníze. Jonas ví, že tu noc mají padat meteority i v okolí L.A., takže vytáhne Larse na průzkum. Dvojice skutečně nějaký meteorit najde a Jonas je z toho tak nadšený, že okamžitě volá Candice, která mu předešlé noci dala svoje telefonní číslo. Jonas má přijet ke Candice, aby se na meteorit podívala. Jonase a Larse cestou přepadne obrovský pták, kterého se jim podaří zničit, ale další ptáci je pronásledují. Candice žije se spolubydlící Val. Val, Candice, Lars a Jonas musí z bytu Candice utéct, hemží se to tam ptáky. Čtveřice míří k Sampsonovi. Ten pravidelně nasává u Candice v baru a chlubí se tím, že byl mariňák. Sampson se snaží zjistit, co se děje, ale armáda je podle všeho v koncích. Sampson má dost zbraní a Candice s nimi umí zacházet, takže to naučí i Jonase a Larse. Val bohužel u Sampsona doma zemře a Sampsona odnese jeden z ptáků pryč. Nakonec je unesen i Lars. Jonas se ho však rozhodne zachránit, a tak spolu s Candice sledují, kam ho pták nese. Lars se náhle ocitá v hnízdě všech těch ptáků, kde zjistí, že jejich meteorit je vlastně vejce. Lars byl navíc unesen, aby se z něj stala potrava pro vylíhnutá mláďata. Jonas a Candice ale stihnou Larse včas zachránit, takže ho nic nesežere. Trojice navíc v hnízdě objeví i Sampsona, který rovněž žije. Pak se na scéně objeví královna, která snáší všechna ta ptačí vejce. Královna je obrovská, takže Jonas musí vymyslet novou zbraň, která ji stoprocentně zabije. Jonas nakonec vyrobí bombu z alkoholu a Sampson se rozhodne skočit zvířeti do tlamy, kde bombu sám odjistí. Královna je tedy zničena. Ze všech se stali hrdinové a Jonas se dal dohromady s Candice. Jonas se dokonce chystá Candice požádat o ruku. Terordaktylové, kteří přežili, byli přesídleni na neobydlený ostrov, kde je střeží armáda. Nikdo ale netuší, že se k Zemi blíží z vesmíru další vejce. (TV Prima)

(více)

Recenze (54)

angel74 

všechny recenze uživatele

To bylo tak blbý, že jsem se tomu musela smát. S logikou si tvůrci evidentně hlavu nelámali, alespoň že ucházející počítačová animace trochu zachránila celkový dojem. Víc než jednu hvězdičku však dát nemůžu. (25%) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

[5. Kladenský festiválek] "Vy jste nějaký zřícený astronaut? " Terrordactyl je jeden z lepších béčkových movie. Srší humorem, efekty jsou ucházející (když to porovnám s ostatními filmy tohoto rázu), dobré figuríny a herci, kteří si to opravu užívali. Hlavně Jason Tobias byl skvělý, každý jeho ksicht a komentář prostě neměl chybu. Další film, který se zařadil do mých oblíbených béčkových filmů :) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Asylum smíchalo pterosaury, pterodaktyly a teror a vznikli terordaktylové a jejich invaze. Celkově je to může být úsměvné, možná až moc, když se přihlédne k tomu, že to není primárně komedie. I když proti jiným výtvorům Asylum to ještě jde. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu propíchli jednoho pterodaktyla AMERICKOU VLAJKOU a druhého DEŠTNÍKEM?!? Ještě štěstí, že se v ofiko popisku nachází mimo jiné i "komedie", jinak by to bylo na chlapíky s kazajkou. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná blbůstka s pár podařenými vtipy a několika vysloveně trapnými... K tomuto druhu filmu se asi nemá smysl příliš vyjadřovat, je to v zásadě absurdní kokotina, ale pobaví... Kdo v tomhle hledá další Jurský park je idiot... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale proč tolik nenávisti? Šak je to celkem dobrá sranda. Béčková podívaná která dokáže rozesmát ale taky se dokáže sem tam ztrapnit. Co musím vyzdvihnout jsou efekty, jsou hodně slušné a navíc se tu používají i hodně solidní masky. Film jsem si pustil z nudy a nakonec jsem se nenudil. Nechápu cu každý čekal, nový Jurský park nebo co? Bavil jsem se i když je to na jedno podívání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice další céčkovou podívanou, ale tentokrát si dovolím tvrdit, že je to docela zábavná komedie s prvky černého humoru. Poslední dobou se na nás ze všech stran valili zástupy brakových monster filmů plných přerostlých krokodýlů, žraloků, chobotnic a hadů, ale 3rd Films se rozhodli jít proti proudu a nabídnout divákům poněkud odlišnější podívanou. Za což jsem jim vděčný, protože jsem se u tohoto kousku dokázal pěkně odreagovat. Ani jeden z hlavních hrdinů není žádný novodobý „Rambo“, ale spíše jde o dva obyčejné chlápky, kteří ač jsou dobráci, neprožívají zrovna šťastný život. Pití piva a koukání na pěkné ženské je jejich jedinou zábavou (hlavně pro Jonase). Jejich protipólem je bývalý voják a prvotřídní ochlasta Sampson, který v tomto příběhu hraje rovněž velice důležitou roli. Spíše než jeho vymyšlené historky mě dokázal rozesmát jeho arzenál zbraní, ale tak v Amerika je země neomezených možností. No a aby byla parta kompletní tak tu máme pohlednou servírku a její spolubydlící, která ráda platí vše v „naturáliích“. Velice zvláštní skupina postav, ale kupodivu mi jejich charakteristika vůbec nepřekážela a vyloženě mi nikdo z nich nevadil. Navíc jsem se díky nim i nejednou slušně zasmál. Terrordactyl tak na rozdíl od mnoha jiných „monster“ filmů splnil mé očekávání. To sice nebylo moc velké, ale rozhodně neodcházím zklamán. Pobavil jsem se u toho, odpočinul si a zároveň neodcházím nikterak zhnusen. 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela hlína. Herci, vzodr svým sakra nízkým limitům, to docela zvládají a stran komedie tu kromě kouzla nechtěného překvapivě funguje i kouzlo chtěného. No a překvapil i vizuál pteroptáků. Ne že by to byla nějaká pastva pro oči, ale na Asylum to byl nadprůměr. Navíc ty dvě brunety byly fakt hezký. Pohodový průměr. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Poslednej dobe som si pozrel "veľkofilmy " s Anakondou, krokodílmi a tak pre zmenu som si chcel pozrieť niečo z vyhynutými dinosaurami a prečo nie " prerastených holubov" ako ich nazvala jedna postava z tohto filmu. Vedel som, že hlavne nemôžem brať film vážne, tato kategória filmov je len pre zabitie času, pre nič iné to nie je. Ako napríklad príbeh, kto môže uveriť alebo aj vymyslieť, že pterodactyli nezahynuli kvoli pádu meteoritu, ale vyleteli do vesmíru, hibernovali, boli z nich niečo ako žive meteority a čakali na správnu príležitosť, ktorá prišla práve teraz. A keď sa nad tým niekto zamyslí a ako sa rozmnožovali?. Nie, to nie je správna otázka, tu sa nemysli. nemyslel režisér a scenárista v jednej osobe a ani produkčná spoločnosť, tak prečo by mal myslieť divák, tu sa nemysli. Najlepšie postava bol Samson, ktorého presvedčivo zahral  Jack E. Curenton, len škoda, že tu nemá profil. Pripomínal mi Burt Gummera, ktorého zahral Michael Gross a to hlavne kvoli tým dosť vtipným hláškam a práve preto bol film pozerateľný. Že sa nebral vážne, vystrelil si aj zo seba a náhodou aj triky boli celkom dostačujúce. Napríklad výbuch tej Pterodactylej maminy bol cool. Slabé 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Terrordactyl“ je klasický béčkový film současné doby, což znamená, že je zde celkem velké množství triků, které jsou celkem špatné, ale ne natolik, aby vám to vyloženě vadilo. Vidí se snadno horší. Celková struktura filmu je spíše komediální, takže v tomhle horor prostě nehledejte. Musí se ale nechat, že na takovou ptákovinu se to celkem povedlo. Nic skvělého ale je to snesitelné. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Název je na filmu tím nejlepším. Bohužel to není klasický příšerný céčkový monster film, ale v podstatě jde o parodii tohoto žánru. Já mám rád tyto filmy "vážné" a zábavně špatné, ne když je to cíleně komedie a tvůrci si z toho, jak je to debilní, sami střílejí a úmyslně to dělají co nejstupidnější. Není to prostě přirozeně blbé, takže to pro mě postrádá to kouzlo. Je to jen blbé a otravné. Takže jsem se nebavil. Jednu hvězdičku dávám za pár slušných hlášek a za netypického hlavního hrdinu Jonase. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Proč koukat na film, když v obsahu je vše? Odpovím rovnou: Není důvod. Ačkoli se tentokrát počítačová animace celkem povedla (tvůrci se posunuli úrovní minimálně do devadesátých let 20. století), příběh je fraška, postavy nesympatické a vejce nesnáší opravdu jen ptáci. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Snímek mě celkem překvapil i mile pobavil. Čekal jsem nudné céčko se vším tím digitálním hnojem alá Asylum. Nic tak hrozného se nekoná a tak na plac nastupuje nadsázka v podobě humoru, který hubí všechen ten sajrajt z vesmíru! 40% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Tak jo, má to 28%, takže kdybych tady vypisoval jak hrozné to bylo, tak si tím budu sám kydat hnůj na hlavu. Pokud se někdo na takový škvár dobrovolně podívá, tak s vědomím že jde o výtvor lidí, kteří nemají talent, schopnosti ani prostředky, aby mohli dělat filmy, které má smysl kritizovat. Ale zpravidla jim nechybí nadšení a protože se od nich nic nečeká, mohou jen příjemně překvapit. Po dlouhé době jsem tedy cíleně zabrousil do béčkových vod, abych ukojil zvědavost, jestli se třeba něco nezměnilo a úroveň špatných "áčkových", není srovnatelná s těmi lepšími béčkovými. Vše je při starém. Scénáře jsou možná podobně pitomé, ale jinak se takový film opravdu hodí jen do TV ve vysílacím čase mezi 23.30-4.00 hod. Nebýt toho, že se dabingu zhostily naše nej hlasy, nejspíš by to většina lidí vypnula už po úvodní scéně. Ale abych jen nekritizoval. Oceňuju odvahu jít do takového projektu s trpasličím rozpočtem a asi i nadšení herců, kteří dělali co mohli, aby digidaktilové nepůsobili úplně pitomě. Ale sebevětší nasazení nepřebije, že Don Bitters III nejspíš sotva vystudoval základní školu a sesmolil scénář plný faktických chyb, které by mu opravily i děti ve třetí třídě. Tedy aspoň u nás v ČR. Pár dobrých hlášek se našlo, ale tím to končí. ()

CinemaRanger

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že v rámci těchto televizních céčkových filmů je tohle velký nadprůměr. Herci si natáčení evidentně užívali. Nechybí ani humor a šílené momenty. Navíc efekty jsou docela ucházející, rozhodně lepší než jsem čekal. ()

Reklama

Reklama