Reklama

Reklama

Sniper: Special Ops

Trailer 1

Obsahy(1)

Špeciálna jednotka americkej armády v Afganistane dostala za úlohu zachrániť amerického kongresmana, ktorý sa ocitol v moci Talibanu. Cieľ síce jednotka splní, ale v dedine nechá dvojicu svojich príslušníkov – zraneného vojaka Richa (Daniel Booko) a elitného odstreľovača Jaka Chandlera (Steven Seagal), ktorý sa mu rozhodol pomôcť. Seržant Vic Mosby (Tim Abell) sa aj napriek postoju svojich nadriadených rozhodne do dediny vrátiť a svojich mužov zachrániť. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní, televizně plochý béčko, jehož největším hříchem je, že je nudný a bere se až moc vážně. A Seagal v tom skoro vůbec nehraje. Jinak bývalý vojáci jako Tim Abell nebo Dale Dye se při natáčení museli válet smíchy, protože taktika vojáků je v tomhle filmu naprosto diletantská a Rob Van Dam drží sapík jako prase kost. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak zbytočný asi ako rola samotného Pištu Seagala v ňom. Dejovo asi ako 1 diel 20 minútového seriálu roztiahnutý na film. Seagal ostane uviaznutý v Afganistane s parťákom ktorý je postrelený a celý film si odsedí na stoličke. No pardon. Skoro celý. Na začiatku strieľa jak elitný odstrelovač. Potom si sadne na 60 minút na stoličku z ktorej sa párkrát postaví aby išiel skontrolovať stav udalostí pred budovou (dokonca na 4m raz aj pobehol. Bolo to síce smiešne ale naozaj pobehol). No a potom na záver filmu znovu striela. Ja som osobne jeho rolu v tomto filme vôbec nepochopil. Zostal zabudnutý v Afganistane ale celý čas nebol v ohrození. Nebolo tam žiadne napätie. Nebolo tam nič. A to aby som nezabudol. Na scénu kde ide hore schodmi bol použitý dablér. Ako som to zistil? Jednoducho. Seagal je obézny a dablér nebol. Ešte k tomu bol snímaný tak aby mu nebolo vidno do tváre. WOW. Seagalovky z roku 2016 sú proste TOP ja ich zbožňujem. Brat mi hovorí: "Hraje tam s ním Van Damme to si pustime." Hej..bol to nejaký Rob Van Dam :D ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal nikdy nebyl můj oblíbenec, ale přesto je to právě on, kdo mě v tomhle filmu docela bavil. Je to v celkem krátké stopáži, ale je zde přesně za takového borce, za jakého ho fandové mají. Navíc ani není tak poznat, že za sebou má období pořádného kynutí, což ale může dělat i ta uniforma. Dějově chabé, ale nic velkého jsem nečekal. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Děsná fraška.Člověk si už docela zvyknul,že Seagal,dávnej oblíbenec ,už film na úrovni nenatočí.Svoji tukovou muskulaturu schovává pod kabátama,pláštěma,vojenskou bandáží,možná by mohl zkusit hokejovýho brankáře.Je na obrazovce zhruba patnáct minut,což úplně stačí.Ostatní herci jsou taky jedna příživnická pakáž,takže to celý vyznívá debilně,až kreténsky.A já se už těšim na spojku,a code of honor.Asi další oskarový bijáky.10%. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Usedám do svého koženého křesla, zapaluji svůj doutník, lehce poblafnu a kouř vyfouknu ahh, je to příjemné, velice příjemné. Můj sluha mi nalévá drahou skotskou, jemně si nechám převalovat v puse a za poslouchám se do praskající dřeva, které hoří v mém krbu. Zde parametry: Krbová kamna s výměníkem s max. výkonem 10 kW. Horní vývod kouřovodu, 150 mm. Kamna jsou vhodná pro vytápění prostor do 180 m3. A vzpomínám filmový rok 2016, tento rok sem začínal filmem The Hateful Eight, líp se ani začít nedalo. Nicméně sem si pokládal otázku, jak ukončit tento filmový rok ? A rozhodl sem se pro tento skvost a že to skvost je. Steven Seagal, to je herec který dokázal, že lze klesnout na dno a být na to pyšný. A pan Seagal zde opravdu předvádí výkon, třeba když se jednotka má rychle přesunout k vozidlům a prchnout, tak Seagal se vlečeeeeeeeeeee a to doslova, a po celou dobu filmu, neni schopen dát si dát pažbu zbraně k ramenu. Vtipné, všechny scény s panem Seagalem sou vysoce fikané a tuze ftipné, až člověk nestíhá vstřebávat. Ale abych nekřivdil, Rob Van Dam, kupodivu neni takové dřevo jako zbytek herců, a jelikož si ho ještě pamatuji z doby kdy v WWE úřadoval a tady, mu dokonce nějaká, ta hláška i vyšla, tak díky tomuhle, nemůžu dát odpad. Byť bych velice rád, akční scény sou děsný a když se teroristi kryjí za barely, tak to už sem nedával a musel to stopnout. Abych byl upřímný, dokoukat tenhle film, mi trvalo tři hodiny. No takže do konce roku asi už nic neuvidím, nebo aspoň něco takového, jako je tenhle fim. Tak sbohem roku roku 2016 loučím se, škoda jen že nevyšel ten odpad. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama