Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Najhoršia nočná mora každého rodiča je, že sa jeho dieťa stratí a jeho osud zostáva neznámy. Nádejná študentka Leah a jej sesternica Chris sa mali vrátiť domov z Lyonského festivalu hudby plné dojmov a zážitkov. Avšak jedna z nich domov neprišla. 17-ročná Leah naposledy počuli nadránom v odkazovači telefónu, keď volala svojmu otcovi. Prípad dostane do rúk inšpektor Molina, ktorý sa práve do mesta prisťahoval. Otec Julien nedokáže čakať a vydáva sa hľadať dcéru na vlastnú päsť. Matka Florence sa pokúša udržať rodinu aspoň naoko pohromade, najmä pred dcérkou Zoe. Časť po časti sa odhaľujú tajomstvá každého člena rodiny Morelových. (STV)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kvalitne rozbehnuté prvé 4 časti sú zabité patetickým finále. Seriál sa mnohokrát chce pri odhaľovaní zločinu hrať na nejaký druh CSI vrátane flashbackov do minulosti, na druhej strane sa tu odohráva celkom slušná rodinná dráma. V druhej polovici však zistíte, že odhalenie zločinu smeruje k osobám, ktoré by ste tipovali už v prvej epizóde. Prekvapko sa teda nekoná a v pamäti ostane len sympatická dvojica vyšetrovateľov. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Začátek byl slibný ale po dnešním díle zklamání.neuvěřitelně natahované zbytečné scény (než ukázali smutek a truchlení jednotlivých aktérů - divák není tak pitomý aby si nedokázal představit co pro koho znamená ztráta) navíc hodina seriálu za týden kdy člověk zapomene o co šlo v předešlém díle.Pro mě nic proč bych měla netrpělivě čekat na další díl.Škoda,námět je dobrý ale zpracování laxní. ()

Reklama

Reklama