Reklama

Reklama

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,STÁHNĚTE SI APLIKACI PLANET SINGLE A NAJDĚTE SVOJI SPŘÍZNĚNOU DUŠI.“… /// Příběh plnej internetovej seznamky, talk šou polskýho Honzy Krause i romantiky, která si postupně mezi tím vším razí cestu na výsluní. Místy ftipná, taky dojemná, ale hlavně příjemná rom-kom o hledání štěstí, ve který každej dostane to, co si zaslouží. Navíc je tady vidět ten propastnej rozdíl mezi naší (Sezn@mka) a polskou kinematografií. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že ke štěstí se stačí často jen rozhlídnout (na přechodu? Tož to rozhodně…). 2.) Nevím jak najít v životě radost a naději. 3.) Thx za titule „Moonm@n“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Možno sa na mojom hodnotení podpísala momentálna nálada, ale pobavilo ma to, aj dojalo, čo viac od rom-kom chcieť... Navyše herci, teda hlavne herečky sú veľmi sympatické a je to aj celkom originálne, čo v rámci romantického žánru je niečo nevídané. Tvorcovia sa ešte snažili do záveru vniesť trošku napätia, kto bude tým vyvoleným, ale zbehlejší divák v tom bude mať jasno už dávno predtým. Pre mňa rovnako príjemný film ako Love Actually. ()

Reklama

Vajonek 

všechny recenze uživatele

U toho idiotského pořadu pana Vlka bych se asi nezasmála ani jednou, jinak si ale asi zhruba takto nějak představuji příjemnou, docela nápaditou i do velké míry  aktuální romantickou komedii. Bylo by fajn, kdybychom se v tomhle u sousedů trochu inspirovali, protože české (romantické) komedie z posledních let stojí obvykle za starého vlka... 75 %. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jo tohle mi sedlo. Zvlášť po té nekonečné šňůře hororů a temnejch filmů, co furt teď sleduju (protože furt a furt vychází další) mi tu udělalo dobře. Sice to není kdo ví jak dobře zahraný, scénář je vlastně taky dost jednoduchej, ale i tak...je to milý, citový, docela vtipný. A jsou tam krásný baby, to hlavně... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zábavné a oddychové. Takto sa dá hodnotiť táto komédia a čo viac od komédie čakať. Nie je to špička vo svojom odbore, ani nemáte kŕče v bránici, ale naozaj sa často zasmejete bez toho, aby bol použitý vulgárny humor. A nechýba i trochu romantiky. Poliaci ma v poslednom čase svojími filmami tešia čoraz viac a svojími herečkami ešte viac. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Scénář vznikal dva roky. Představitel hlavní role, Maciej Stuhr, se v jednom rozhovoru vyjádřil: „Celou dobu to nebylo ani vtipné, ani romantické, prostě to bylo špatné. Naštěstí o tom producenti věděli a povedlo se jim to, co se každému scenáristovi a producentovi nepovede – vyhodit z toho filmu smetí a začít znovu. Právě takto jsme se dopracovali k verzi, která se nám líbila a kterou jsme natočili.“ (Jirka_Šč)
  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama