Reklama

Reklama

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Recenze (98)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na romantických filmech umím ocenit dvě věci, originalitu a míru vtipu a lehkosti v rámci žánru. Tady to první není špatný a to druhý je dokonce výstavní, takže se chytněte za ruce, drazí zamilovaní a dejte si Planetu singlu, protože po skončení filmu si můžete v pokoji dohrát, to co hlavní hrdinové pro záverečné titulky už před kamerou nestihli. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poláci se tu opět předvedli a dali dohromady pro změnu velice solidní romantickou komedii. Vzali si to nejlepší ze žánru a přes dvě hodiny mě bavili. Milým vtipem, dobrými postavami, ale i zápletkou, která prostě musela vyvrcholit něčím speciálním. Další palec nahoru Polákům. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,STÁHNĚTE SI APLIKACI PLANET SINGLE A NAJDĚTE SVOJI SPŘÍZNĚNOU DUŠI.“… /// Příběh plnej internetovej seznamky, talk šou polskýho Honzy Krause i romantiky, která si postupně mezi tím vším razí cestu na výsluní. Místy ftipná, taky dojemná, ale hlavně příjemná rom-kom o hledání štěstí, ve který každej dostane to, co si zaslouží. Navíc je tady vidět ten propastnej rozdíl mezi naší (Sezn@mka) a polskou kinematografií. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že ke štěstí se stačí často jen rozhlídnout (na přechodu? Tož to rozhodně…). 2.) Nevím jak najít v životě radost a naději. 3.) Thx za titule „Moonm@n“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, za kterou se Poláci ve světě nemusí vůbec stydět. Herecké výkony jsou působivé především Agnieszka Więdłocha a Maciej Stuhr nemají chybu, vtipných situací je dostatek, je to takové ze života obdobně jako české komedie. Já se příjemně bavil. Doporučuji. 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Plán je takový - ufiknu mu koule, ty ho znásilníš a pak ho zabijeme." To je romantika. Polský holky se prostě nebojí ničeho. Já jsem se u toho z počátku docela dobře bavil, jenže pak se zábava přes dramatickej oblouk proměnila v moralizování a tam už se moc bavit neumím. Nicméně jsem rád, že mě při tom sexbomba Ola označila za ideálního partnera - normálního chlapa, kterej doma čumí na porno. To splňuju minimálně z padesáti procent a jsem na to hrdej. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Väčšinu filmu som mal rozpačité dojmy. Trápne a klišé vtipy striedali crazy situácie a scénky, na ktorých som sa ujebával ešte chvíľu po tom, ako bolo už dávno čosi iné rozbehnuté. Občas sa dej stal na okamih vážny, aby ho (naozaj) znenazdajky vystriedala doslova tupá blbosť. Avšak záverečných dvadsať minút , kedy sa Planeta Singli zmenila na drámu s následným excelentným a bombastickým hudobným detským vystúpením, mi totálne zmenilo vibrácie a teda i celkový pocit a zážitok z filmu. Rád by som na záver komentu spomenul nedávno videnú romantickú novinku od Poliakov, ktorá je trochu iného rázu. Bude sa páčiť predovšetkým fanúšikom sofistikovanejšieho a sarkastického humoru. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Po opravdu hodně dlouhé době zábavná a akční komedie. Romatické komedie sice moc nemusím, ale tahle mě opravdu bavila! Polskou tvorbu mám opravdu ráda. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Agnieszka Więdłocha ako poľská verzia Audrey Hepburn s rozkošnými retro outfitmi bola asi tým najväčším plusom v Planeta singli. Inak je to okrem zopár úsmevných scén priemerná predvídateľná komédia. Veľkým nedostatkom je jej prepálená minutáž a tie bábky..bŕŕ, tých som sa vždy bála. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Planeta Singli" ma úprimne prekvapilo ako dobre spracovaná romantická komédia. Také sa už objavujú veľmi zriedka. Zväčša sú skôr otravné alebo plné klišé. Alebo oboje. Tu sa tiež nejakých tých klišé dočkáme, no film dokáže pracovať so svojou témou a priniesť zaujímavý príbeh so zaujímavými a dobre napísanými postavami. Mám rád Aniu, a hoci Tomek u mňa začne ako jeden neskutočne arogantný a nesympatický imbecil, tak sa ukáže, že sa v ňom ukrýva aj určitá dávka šarmu. A keď si robí srandu z jednotlivých mužov, s ktorými si Ania vyrazí na rande, vie to byť skutočne humorné a úprimne som sa od srdca na mnohých momentkách smial. Pre mňa veľmi svieže, vtipné, dobre napísané a napriek všetkým klišé to dokázalo fungovať a vybudovať dobrú romantickú atmosféru. Dokonca až natoľko, že som bol zvedavý aj na pokračovania filmu. Tento rozhodne fungoval. Ak máte náladu na romantickú komédiu, ktorá vás rozosmeje, toto je určite dobrá voľba. Čo som ale vnútorne ešte zhodnotil je aj to, že Zoška by si zaslúžila celkom slušne vynadané za to, čo svojim rodičom spravila. A z akého dôvodu vlastne? Hodnotenie: B+ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Dosť predvídateľné, ale veľmi svieže. Dlhé, ale rýchlo odsýpajúce. Aj na smutnú klávesu nezabudli tvorcovia brnknúť, aj na vtip nezabudli, aj na romantické klišé všetkého druhu. Jednotlivé postavy sympatické, pasujúca muzika ... ja som sa bavila. Hlavná hrdinka vždy super nahodená. 3,5* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zábavné a oddychové. Takto sa dá hodnotiť táto komédia a čo viac od komédie čakať. Nie je to špička vo svojom odbore, ani nemáte kŕče v bránici, ale naozaj sa často zasmejete bez toho, aby bol použitý vulgárny humor. A nechýba i trochu romantiky. Poliaci ma v poslednom čase svojími filmami tešia čoraz viac a svojími herečkami ešte viac. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si odvykl sledovat tento druh lehce nerealistických filmů (všichni mají fotogenické bydlení - kdo škodil, škodí, ale pak si to rozmyslí - lidé se hádají v restauraci, ale nikdo je neokřikne - nesourodá skupina zvládne v expresním čase dokonalé vystoupení - atd.). Neoznačil bych to za komedii (přestože napodruhé jsem se smál víc, než napoprvé), na tu je to příliš vážné a občas i smutné. Řekl bych, že to je film s docela sympatickým poselstvím: Nehledáme dokonalého člověka, ale člověka, který se k nám dokonale hodí. Zaznělo to už v Good Will Hunting, čas od času však není zlé si připomenout. P.S. Agnieszka Więdłocha jest świetną aktorką i ma bardzo seksowne nogi :). Przyczepa. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Polské filmy všech žánrů si dávám s chutí. Málokdy mě neosloví. První Noc plná zázraků patří k mým oblíbeným vánočním evergreenům. Planeta single na mě nezapůsobila tak, že bych si ji chtěla pouštět rok co rok, ačkoli nápaditá, vtipná, moc pěkně zahraná, hlouběji se mě nedotkla. Přesto se jedná o nadprůměrnou romanťárnu, opět skvěle obsazenou, s originálními nápady (talk show s loutkami byla fajn), hezkou výpravou, parádní úpravou všech zúčastněných krasavic (mladých i zralých) a jasně, průhledné jsou tahle odpočinková pohlazení až hrůza, ale to nevadí. K tomuto žánru to patří, čili řešme už jen to, jak pěkně se to v konečném součtu vydařilo. Drtivá většina romantických komedií z naší produkce tomu nesahá ani po kotníky, takže chválím. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Přiznávám na celé čáře, že mě Poláci se svým rom-komem dostali. A to jsem k celé Planetě singli přistupovala obezřetně jako k dvakrát zlevněnému sýru z Kaufu... Celou noc jsem přemýšlela, že tomu BUDU MUSET dát plný počet bodů, protože- ano, najdou se nějaké chybičky a občasné tlačení na pilu romantiky přes hranu mého vkusu, ale- ten konec, vážení, ten prostě nemá chybu. Tryskal ze mě smích ve všech jeho podobách (ano, doufám, že sousedi někam odjeli na wellness víkend) a Maciej Stuhr i Agnieszka Więdłocha si mě získali. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Pojašená vtipná polská komédia rozohráva množstvo dejových liniek, a vcelku podareným spôsobom kritizuje plytké televízne programy, hyenizmus ich producentov, internetové zoznamky, večné leštenie telefónov ( sms-ky ) či "youtuberov" neváhajúci pre pár kliknutí rozbiť vlastnú rodinu... Ozaj je toho dosť s čím je divák konfrontovaný, našťastie tvorcovia využili inteligentný humor, dobrú formu a silnú iróniu. Herecké obsadenie je výbroné, Macieja Stuhra už poznáme ( Eštebák, Červený kapitán ), príjemne prekvapila aj Agnieszka Więdłocha. Záver sa síce nesie v grotesktnom znamení, čo si mohli odpustiť, taktiež by neuškodilo snímok prestrihať, aby bol ešte údernejší. Napriek tomu ide o slušnú oddychovku pri ktorej sa dá dobre pobaviť. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Na komedii tohoto typu to má neúnosně dlouhou, přímo přepálenou stopáž. Taková komedie, aby byla úderná, musí mít nanejvýš sto minut. Jelikož mám od polských filmů velká očekávání a laťka je nastavena hodně vysoko, tři hvězdičky jsou možná až příliš. Smrdí to totiž hroznou schematičností a americkými vlivy. Sestříhat, vyostřit, opepřit a zamíchat více humoru. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jaký je ze mě v poslední době romantik. A to mě ještě čekají dva díly. To by mohlo úplně pohřbít mou dosavadní reputaci. Dlouhodobě se netajím tím, že považuji polskou filmovou tvorbu (současnou) za kvalitnější než tu naši. Ne, nezapomněl jsem na Těšínsko ani na Turow, ale fakta nepustí. Například naše romantické komedie jsou povětšinou z devadesáti procent obsahu tvořeny jalovým dějem s katastrofálními dialogy a nezřídka i mizernými hereckými výkony. V tomto filmu jsem dostával po pětasedmdesát procent stopáže vtipný děj, slušné herecké výkony a zábavnou (ač neoriginální) zápletku. Pravda, zbývající čtvrtinu tvořila klišé a bezskrupulózní emocionální ždímačka, ale co už nadělám. To je holt daň za romantiku. Divák musí pustit slzu, i kdyby k tomu mělo dojít za pomoci práva útrpného. Málokdy se ovšem povede, abych se poprskal smíchy jen na základě repliky: "Obsazeno." Polákům se to podařilo a já jim ten čtvrtý kousek dopřeju. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem okolo toho přešlapoval a až doba covidová mě nakonec přiměla, abych si film pustil. A hned po skončení jsem začal sosat druhý díl. Planeta singli má všechno, co má správný romkom mít a ještě něco navíc. Tou přidanou hodnotou je, alespoň podle mě, celkem neotřelá zápletka. Ale upřímně řečeno kdyby se Okorn i v tomto případě uchýlil k nějakému klišé, bavil bych se stejně, protože film neuvěřitelným způsobem šlape, takže se tu nenajde hluché místo. Humor působí nenuceně a je prost všech přisprostlých tónů, prvoplánová hra na city funguje vždy když má a navrch je tu plno sympatických a přirozeně hrajících tváří, přičemž Agnieszka Więdłocha je k sežrání. Ty dvě a čtvrt hodiny mi utekly jako voda. 90% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzdialene mi to pripomenulo osklivku Betty. Jeden namysleny kurevnik vs. puťka, ktorej sa nedarí v laske. Nakoniec ona opeknie a z neho sa stane mensi blbec, takze im uz nic nebude branit v ultimativnom happyende. Namet obohraty, ale aj tak som dufal, ze uvidim vkusnu romanticku komediu v britskom style. Namiesto toho som dostal vidlacku primitivnu komediu v americkom style s prepalenou stopazou. Jednu hviezdicku davam za pekne zenske ktorych je tu dost a druhu za dvoch hercov znamych z pecky Listy do M. Ale na dobry film to nestaci. 4/10. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama