Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fabian se vrací z emigrace do své vlasti a zakládá swingový big band. Angažuje zpěvačku Modestu, ale ta náhle zmizí. Netradiční pohled na komplikovaný svět padesátých let servírovaný svěže v rytmu swingu. Nejnovější hudební film Janusze Majewského a jeden z nejlepších polských filmů minulého roku. (Letní filmová škola)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

mac000 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád jazzovou hudbu, bude filmem potěšen. Navíc pamětníkům připomene tvrdá léta totality, která potlačovala všechno západní (v Polsku, alespoň podle filmu, byla cenzura přeci jen poněkud liberálnější). Ale jinak dějově se toho mnoho nestane a i konec filmu "vyšumí" do neurčita. Rozhodně ale z filmu dýchá pohoda a nadšení pro hudbu v její nejlepší podobě. Pro ty, kteří sledují polskou kinematografii déle (což je v posledních 20 letech obtížné), bude příjemným bonusem projev Macieje, syna známého herce Jerzyho Stuhra (Sexmise ad.) ()

Jacques1 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, ve kterém běží hlavně o hudbu a dobovou atmosférku. Žádný strhující drama nečekejte, jen se nechte ukolébat tóny sunny side. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama