Reklama

Reklama

Pitbull: Nové pořádky

(festivalový název)
  • Polsko Pitbull. Nowe porządki (více)
Trailer

Obsahy(1)

"Stane se vražda. A já u toho budu. A říkám ti to jen proto, že mi to nebudeš moci dokázat." S těmito slovy se Boguslaw Linda, v roli gangstera zlomeného minulostí, vrací na plátna kin. Ve filmu Patricka Vegy Pitbull. Nové pořádky se takto vysmívá policistovi přezdívanému Majami z mokotowského (čtvrť ve Varšavě) policejního oddělení. Když Majami začíná rozpracovávat skupinu gangsterů, jeho cesta se protne s policisty z předchozího Pitbulla - Gebelsem, Igorem a Barszczykiem. Ukazuje se, že oddělení vražd z paláce Mostowskich (zde sídlí Ředitelství policie hlavního města) vyšetřuje mokotowskou skupinu v případu "Gangu sekáčů prstů", který je zodpovědný za sérii únosů a zabíjení. Policisté z obou oddělení začínají chápat, že narazili na jednu z nejsilnějších kriminálních organizací v Polsku, a pokud chtějí uspět, musí spolupracovat. (kamals)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie, prvá polhodina úplne chaotická, netušíte kto je vlastne kým. Pankáčsky viking, alias vyšetrovateľ, je síce zaujímavou voľbou, ale málo dôveryhodnou, hoci pridali na jeho surovosti. A ani poľské kobiety sa tu nejak neobjavili a keď už áno, tak nič moc. Naši severní susedia neukázali to najlepšie, čo vedia. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tihleti poláci, to je panečku národ :o). Tohle je můj 4.kousek, kterej sem viděl od tohodle rejži a musím teda uznat, že na něj se bohužel hrabe jen málokterej českej rejža. Takle vyrovnanou kvalitu filmů, to se unás prostě nevidí. Ano, je to tak trošku na jedno brdo, jako, že to sou takový detektivky, ale to vůbec nevadí. Hlavní hrdina je tady sympaťák. Jen mi přišlo krapet zmatečný to, že se tady mluví o hodně lidech a je tady celkem dost postaf, takže je krapet problém se v tom torientovat. Ale nechá se to . Jo a je to tady samozřejmě samá kurva, páč to pšóni používaj jako my "vole" :o) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Výborná "zábava" po všetkých stránkach počas celej dĺžky stopáže!! Keby "Patryk Vega" nezaspal dobu, "umiestnil" by tento príbeh do zlatej mafiánskej doby 90´ rokov, dokázal by som to bez problémov prežrať, a svietila by tu po mne čistá 5-ťka. Lenže doba obdobnej kriminality už dávno pominula, a tak tento divoký západ vo východnom Poľsku, nemá takmer žiadny reálny základ. Pokiaľ niekto naozaj túži poznať svet opačnej strany zákona - odporúčam slovenský dokument "Mafiáni". ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Radek, Radek, tu Jarek. Przyjechaj do Polski, prosze bardzo! Mame dużo problemów! Przyjechaj! A Radeček v klídku odpovídá - s krimošema? Stejný, jak u nás, nekňučte. Ale kinematografii jste dostali úplně jinam, speciálně v této trilogii na téma ,,jak bojovat se zločinem, systémem a libidem". Takže gratuluji a naserte si, uraženě budeme dělat zagorky. (Za úvodní vsuvku děkuji Těžkému Pokondru. Těm čurákům.) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Poľský Pusher?:) Nie, ani nahodou, ale v niečom mi ho Pitbull pripominal. Výborná hlavná postava, prestrelené scény, poľština(!), úplne divné karikaturistické postavy, ktoré sa niekedy tvária absurdne vážne... Skrátka akčný absurdistan, ktorý v správnej nálade funguje, keď to celé človek neberie vážne. ()

Galerie (86)

Související novinky

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

23.10.2016

3 kinosály, 4 země, 5 workshopů, 5 dní, 18 hostů, 40 filmů. MFF 3Kino – Praha 2016 proběhne ve dnech 2. až 6. listopadu ve dvou sálech kina Atlas, ale nově i v kině Evald. Festival se i letos… (více)

Reklama

Reklama