Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Markoff sice navenek vypadá kultivovaně, přesto je pěkný podivín. Ve své laboratoři vytvořil zákeřný virus, který způsobuje nemoc zvanou akromegalie (gigantismus okrajových částí těla – rukou, chodidel a hlavy, který tělo deformuje). Prozatím vše dělá v tajnosti, ale nyní nadešel čas vyzkoušet to na lidském morčeti. Tím se má stát vynikající klavírní virtuóz Anthony Lawrence, který bude prostředkem k tomu, aby Igor získal srdce jeho dcery. Oplátkou za to, že mu potom vrátí jeho normální podobu. (SOLOM.)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád staré čiernobielé filmy. Taktiež som veľkým fanúšikom horrorového subžánru. No ale snímok režiséra Sama Newfielda, "The Monster Maker" je naozaj mimoriadne nudný. Vyšinutý doktor Igor Markoff a jeho podivné experimentálne sérum, ktoré urobí z klavírneho virtuóza zdeformované monštrum. Aj keď to trvá len 60 minút, mal som pocit, že to snáď nikdy neskončí. Nezmyslené, neoriginálne, nezaujímavé. Absolutná strata času. Odpad! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah řádně nalákal. Použít virus akromegalie a vydírat tak klavírního virtuóze k získání srdce jeho dcery to znělo jako zajímavej námět. Říkal jsem si film vyloženě stvořenej pro Rondo Hattona(ten tu však nehrál). Námět sice dobrej ale to zpracování haprovalo. I přes svoji krátkou stopáž toho snímek moc nenabídne a nic moc zajímavýho se v něm neděje. Né, že by vyloženě nudil ale rozhodně bych uvítal víc akce. Úplná ztráta času to nebyla a podívat se na to určitě dalo. U těchto starších kousků bývám s hodnocením mírnější. Na víc jak 2hvězdy to ale prostě není. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nepovedený film o doktorovy který se rozhodně dát nějakej mutagení patok houslistovy, ten se začne měnit a nikomu se to nelíbí. Je to strašně debilně natočený horor s celkem fajn maskama ale to je docela málo, protože zbytek filmu je strašně nezajímavej a hlavně špatně sestříhanej. Jediný plus k tomuhle je ještě krátkost, ta hodina snad nikoho nezabije. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Synopse vypadá tak dobře: šílený vědec experimentuje s gigantismem... a výsledek? Špatně natočená (kamera je opravdu velmi špatná) a naprosto nezajímavá nuda, navíc dost tmavá, takže místy není skoro nic vidět. Jediné, co lze pozitivně vyzdvihnout, jsou masky a "vytvořené monstrum", i když ani to není nějaký zázrak, takže to není až tak výrazné plus. Opět se ukázalo, že Producers Releasing Corporation (alias studio s půvabnou zkratkou PRC) horory dělat prostě neumělo. I když on to možná ani neměl být horor, jen mizerné melodrama. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zatímco světem zmítala druhá světová válka, Američané v poklidu natáčeli jeden film za druhým a některé z nich patří k opravdovým klenotům. Tento hodinový černobílý snímek však k nim patřit určitě nebude. Tedy hlavně v mých očích. Vím, že vzhledem k jeho stáří od něj nemůžu čekat zázraky, jenže jsem tu postrádal spoustu aspektů, které u podobných filmů vyžaduji a navíc jsem se u něj i nudil. Co na tom, že úvodní klavírové vystoupení bylo super na relax, když potom se téměř po celou dobu nic zajímavého nedělo. Tedy až na posledních zhruba patnáct minut. Ani to znetvoření nebyl žádný zázrak. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, na které můžete s klidem zapomenout. Kam se tohle hrabe na horrory od Universalu z 30. let. ()

Reklama

Reklama