Reklama

Reklama

Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni

  • Francie L'Extraordinaire Voyage du fakir (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Aja je chudý, ale talentovaný kouzelník a fakír z malé indické vesničky. Místo zvláštních schopností disponuje vybroušenými triky, zručností a talentem. Jeho nemocná matka ho vyšle na tajemnou misi, má v Paříži navštívit Eiffelovu věž. Neshoda s excentrickým taxikářem Aju zanechá kousek od Paříže, v obchodě Ikea. Tam se seznámí s nejkrásnější ženou, jakou kdy viděl, okouzlující Marii. Ale jeho naděje na lásku je zmařená, když v Ikei náhodou uvízne ve skříni, která je i s ním zabalena a odeslána napříč Evropou. Tím však jeho dobrodružství nekončí. Naopak tak začíná Ajova nedobrovolná, ale o to bláznivější cesta čtyřmi kouty Evropy. Dokáže Ajovi jeho chytrost a kouzelnický kufřík pomoci vrátit se do Paříže, aby znovu našel svou Marii a vyřešil tajemství matčina přání? (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (53)

elimS 

všechny recenze uživatele

70% - komentář 20ti slovy: Zábavně oddychová romance, plná "dobrodružství" a těžko uveřitelných příhod. Originální příběh, krátká stopáž a několik lokací. Chybělo tomu ale více šťávy. +++ SPOILER 20ti slovy: Aby našel francouzsku, do které se zamiloval, nechtěně procestuje Evropu v Ikea skříni, v balónu, lodí a setká se s utečenci a filmovou hvězdou. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Na to, že v této polit-korekt-agit bollywoodské slátanině o chudáčcích migrantech není hlavní hrdina fakírem, ale zlodějem, a neuvízne ve skříni, ale v jakési bedně (jestli tomu v IKEA dnes říkají skříň, tak potěš Pánbů), je zdejší hodnocení podivuhodně milosrdné. S bídou hvězda za vizuál a bývalého somálského piráta, coby budoucího čerpače eurodávek. :-) ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Neskutečně milé pohlazení po duši prodchnuté exotickou vůní daleké Indie, které mi vykouzlilo úsměv na tváři a dokonale vylepšilo náladu. Rozebírat to dál nebudu, udělejte si obrázek sami. Já se zkrátka báječně bavila a ráda se k fakírovi zase někdy vrátím. Ještě nesmím zapomenout zmínit, že Dhanush je fakt sympaťák a titulní role mu sedla jako ušitá. (90%) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* podle zdejší anotace a traileru mi přišel příběh dost úchylný a roztomilý, že by se mi to mohlo líbit, protože občas mám rád takové romantické blázniviny. Bohužel tato komedie se u mě minula účinkem a přišla mi poněkud přeplácaná. Asi se snažili vecpat co nejvíc z knihy, ale výsledek je křečovitý a zkratkovitý. Některé situace tam zavání přehnanou korektností a působí vynuceně. Tak nemá cenu ani doporučovat, protože nepřináší nic nového a výrazného a brzy po ní ani pes neštěkne ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originální romantická feel-good komedie, která vám zlepší náladu. Příběh o talentovaném Indickém fakírovi, který jede do Paříže, ale první noc stráví ve skříňi v Ikeii, která je přes noc odvezená napříč Evropou a takhle začíná poměrně dobrodružný příběh s nástrahy Evropy a uprchlíků. Škoda, že humoru ve filmu příliš není, ale kouká se na to příjemně, místy je film i napínavý a hlavnímu hrdinovi divák fandí v každé zapeklité situaci. Slušné. 65% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Bombaji, Paríži, Ríme a Bruseli. (MikaelSVK)
  • V Paríži sa režisér snažil natočiť kultové pamiatky z nových uhlov, a preto pri niektorých záberoch použil dron. (krasomama)

Reklama

Reklama