Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martinův syn vážně onemocněl a musel do nemocnice. Když tam Saga zajde, aby Martina informovala o vývoji v případu, pojme podezření, že za chlapcovými potížemi je možná něco jiného, než se zdá. Současně se objeví nový případ otravy, který má spojitost s případem a také je ze dna úžiny Öresund vylovena stará loď, uvnitř které policejní technici najdou lidské ostatky. Sagu čeká seznámení s matkou jejího přítele Jacoba. V důsledku Martinových vytrvalých návštěv ve vězení začíná Jens reflektovat svou situaci. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde sa toho odohralo zatiaľ zrejme najviac. Čakalo nás viacero zvratov, ale viac s prísľubom do budúcnosti ako priamych odpovedí na otázky. Súkromné línie potešili, čo nie je vždy pravidlom. Mamina frajera má iste z priateľky svojho syna radosť. Variť im asi cez víkendy chodiť nebude. Mám však dojem, že toto puzzle dávajú tvorcovia dokopy ešte elegantnejšie ako minule a tento prípad ma nesmierne baví. Snáď sa dočkám aj uspokojivého riešenia. No a keď sme minule porovnávali zo Se7em, tak tu sa nám zase vynára na myseľ Mlčanie Jahniat. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po předchozím dílu jsem si fandil, že už všechno vím a všechno znám, nicméně tato epizoda nám moc hezky vzájemně propletla více dějových linek a objevili se noví aspiranti na podezření. Kdo všechno kuje pikle to je vcelku průzračné. Problém činí zařadit jednotlivé postavy k činům, po kterých společně se Sagou, Jensem a Martinem pátráme. Novou velkou podezřelou je umírající postarší číča, která by rozhodně mohla mít ke všemu motiv. V pozadí je cítit nějaký vyšší hra, takže má očekávání jsou na nejvyšším možném stupni. Saga v této epizodě znovu hodně řádila. Její cit pro detail vynikl v krásném kontrastu s tradiční sociální neobratností. Martin se nám znovu vrací do duševní rovnováhy. Tak uvidíme, jakou pochoutku si pro nás tvůrci připravili v posledních 4 dílech série. Figurky na šachovnici jsou rozmístěné moc hezky. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé sérii proběhlo už mé šesté setkání s vyšetřovateli a i v tomto případě jsem mohl být plně spokojen. Mrtvých přibývá, sprostých podezřelých je už celá řada, a to mě baví. Vím, je to zvrhlé. Bonusem byla v šesté epizodě jednoznačně Saga, která po celou dobu mocně perlila. Tím chci říct, že se svým svérázným způsobem projevovala častěji než obvykle. Taky jsem díky tomuto dílu zjistil, že mám vážný problém s moderní architekturou; mně sice nevadí občas pustit pár osobních detailů, ale bydlet ve výkladní skříni, to už je mimo mou komfortní zónu. / Poučení: Kdo hledá, najde. Někdy. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saga a její roztomilá řešení "běžných" problémů osobního a sexuálního života ("Co to děláš?" - "Masturbuji. Četla jsem, že muže vzrušuje, když před nimi jejich partnerka masturbuje.") prostě nemohou zklamat. :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové postavy mají svoje opodstatnění a příběh díky tomu získává na otáčkách. Martinův syn vážně onemocněl, Saga má v případě diagnózy nepřeberné znalosti a hlavně podezření. Že by snad spojitost s její minulostí? Jed mezitím zabíjí dál, mrtví jsou navíc i na staré lodi, která byla dlouhé roky potopená. Stále víc zabředáváme do soukromí obou vyšetřovatelů, především Sagu čeká seznámení s potencionální tchýní. To nemůže dopadnout dobře. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama