Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté řeší druhou vraždu, kde naaranžování těla ukazuje na spojitost s vraždou Helle Ankerové. Obě zabité osoby navíc byly terčem žlučovitých výpadů ultrakonzervativní blogerky Lise Friis Andersenové. Sagu Norenovou čeká nemilé shledání s matkou, kterou ona viní ze smrti mladší sestry. Vedle toho dojde i v pracovní oblasti k události, která švédskou vyšetřovatelku silně zasáhne. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda už na mě působila učesanějším dojmem, zjevně se ustálila dvojice vyšetřovatelů, přičemž její nová akvizice vypadá, i přes mé silné obavy, jako kvalitní náhrada za Kima Bodniu, Sagu dostihla minulost a případ se tradičně komplikuje. Jen mě trochu zamrzelo, že se ustoupilo od genderové problematiky, takže teď nemám vůči komu vyjádřit své povýšené pohrdání. Dalším podtématem byly sice svatby homosexuálů, ale toto téma je mimo mou sféru zájmů; já nemusím svatby jako takové, takže je mi úplně jedno, kdo si koho bere. Tady pro mě jasně platí poučka: "Nehlas, co tě nepálí." / Poučení: Neodmítej pozvání na večeři, tělo potřebuje živiny. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Henrika jsem si rychle zvykl. Skoro, jako by tam patřil odjakživa. Zatím jsem se do příběhu nedokázal patřičně zažrat. Je to takový chaos a pozvolné rozmisťování figurek po šachovnici. Vrahovy metody se mi každopádně zatím moc líbí a jsem zvědavý, co si pro nás v rámci této série tvůrci připravili. Jen to zatím prostě ještě nenabralo ten správný drajv a atmosféru. Znovu pálím "pouze" lepší 3 kousky. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martin se během těch 20 dílů stal mým vůbec nejoblíbenějším televizním policajtem a bylo mi hrozně líto, jaký mu tvůrci dopřáli osud. Už jen proto jsem se oprávněně bál, jaký budu mít pocit z jeho nástupce a musím uznat, že je vesměs jedině pozitivní. Uvidíme ovšem, jací jsou Henrikovi kostlivci ve skříni. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový kolega, kodaňský policista Henrik Sabroe, se snaží se Sagou sblížit, ale bude to mít stejně jako jiní obtížné. Alespoň v případě vyšetřování, respektive únosu důležité postavy má zajímavé poznatky (kolečko od kávy na novinovém papíře). Na scéně je každopádně druhá oběť, která má patrnou spojitost s tou první. Víc prostoru dostává i konzervativní blogerka se svou další zprávou „tradičně smýšlejícímu světu“. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatiaľ sa iba rozprestiera sieť s ďalšími postavami, pribudla nám ďalšia vražda a jeden prekvapivý únos. A popravde ma to až tak nezaujalo ako pilot série. Možno ak by nedošlo k záchrane uneseného presne v momente, keď ho chcel páchateľ zabiť, tak by sa mi aj zaujímavý cliffhanger páčil viac. Myslím, že tvorcovia Mostu si vážne podobnými otravnými klišé nepotrebujú vypomáhať. Ale inak fajn, priebeh vyšetrovania ma chytil a som zvedavý, kam to celé poputuje. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama