Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos z 58. předávání nejprestižnějších hudebních cen světa v Los Angeles.
I v letošním roce nabídne Česká televize v nočním přímém přenosu prestižní velkolepou hudební show GRAMMY Awards. Nominace naznačují, že diváky opět čeká pozoruhodná podívaná. Letošnímu 58. předávání cen Grammy bude jistě vévodit Taylor Swift s albem 1989, je nominovaná ve většině hlavních kategorií. Překvapením je talentovaný Kendrick Lamar, který je taktéž ve většině nominací a právě s Taylor Swift nazpíval i její píseň Bad Blood. Několik nominací má i Ed Sheeran a Mark Ronson. Naopak skupina Muse má s albem Drones nominaci jen jednu. Mezi nominovanými se objevila i další známá jména. V padesátém osmém ročníku předávání cen GRAMMY stejně jako v minulých letech nepůjde jen o ocenění těch nejlepších z nejlepších. Na pódiu ve Staples Center v Los Angeles se bude především hrát a zpívat. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Prehliadka hviezd, z ktorých našinec mnohé ani nepozná a ak aj áno, tak od umenia má ten človek ďaleko. Najviac cien Kendrick Lamar, niekto sa snaží celý život a stačí byť čiernym raperom a za jeden večer máte 5 gramofónikov. Vrchol večera, vraj vystúpenie Pitbulla :) Inak Rihanna sa cien nezúčastnila pre problémy s hlasivkami, takže je tu netreba uvádzať medzi účinkujúcimi. ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Já jsem si tuhle přehlídku napříč žánry užil... Zaujala mě píseň Girl Crush od Little Big Town, vtípkem o braillově písmu mě pobavil Stevie Wonder, překvapilo mě spojení Pitbulla a Travise Barkera... Za nejlepší vystoupení považuji Hollywood Vampires a jejich "tribute to Motörhead".. ()

Reklama

Reklama