Reklama

Reklama

Paul McCartney - koncert v Londýně

(koncert)
  • Velká Británie BBC Electric Proms 2007: Paul McCartney
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2007, 59 min

Hrají:

Paul McCartney

Obsahy(1)

Rytířsky upustil od propagace novinkového alba a v klubové atmosféře sázel jeden evergreen za druhým. Z období Beatles i Wings
Budova Rondhouse na Chalk Farm Road v severní části Londýna byla původně výtopnou. Ovšem už více než padesát let si buduje pověst sálu, kde lze vidět velká jména hudebního nebe. V minulosti tu vystupovali například The Doors, Pink Floyd a několikrát také Paul McCartney. Naposledy v roce 2007. V tom roce se těšil z nového alba Memory Almost Full, které hudební periodika chválila. Zato bulvární tisk probíral McCartneyho rozvodové řízení z Heather Millsovou. Slavný hudebník pustil v Roundhouse clubu soudní při z hlavy. Dokonce ani očekávaná podpora novinkového alba se nekonala. Z Memory Almost Full zahrál minimum písní. Bavil především klasikou od Beatles: Magical Mystery Tour, Eleanor Rigby, Hey Jude, Let It Be nebo hity z období Wings: Live and Let Die a Band on the Run. Koncertu ani na chvíli „nespadne řemen" a pokud ano, jde o záměr. Například v akustické Blackbird, kterou sir McCartney vystřihl už bez saka, s vázankou „na půl žerdi", za pobrukování třítisícového publika. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

tahit 

všechny recenze uživatele

Krásný večer, no prostě plný starých fláků. Muzikální Paul McCartney mi bral vždycky, protože mě přišlo, že je i kusem mého života. S potěšením si poslechnu Hey Jude a Let It Be. Bubeník Abe Laboriel, Jr. překypoval energií. Doprovodná kapela působila sehraným dojmem. Sečteno a podtrženo, Není se co divit, že uprostřed té krásné muziky, nic nechybí, ani nepřebývá. Co říci na závěr? Paul McCartney i po letech mě dokázal rozpumpovat krevní oběh. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama