Reklama

Reklama

Fotbalová parta - legenda žije!

  • Německo Die wilden Kerle 6 - Die Legende lebt (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Před dávnou dobou 4,5 generace dětí se otřásl svět. Hrstka kluků a neohrožených holek založili nejdrsnější fotbalové mužstvo všech dob a vypálili světu svůj cejch – blýskající oko nad šklebící se tlamou. Byla to hodina zrodu legendy, a i když to všechno bylo vymyšlené pro partu kluků to byla nejdůležitější věc v životě. Byli to Divočáci. Začaly prázdniny a děti čeká 42 dní fotbalu. Hned první den potkali chlapci záhadného muže s černou páskou přes oko. Daroval jim nějakou mapu a tvrdil, že Divočáci existovali a teď hledají někoho, kdo půjde v jejich stopách. Matka jednoho z chlapců jim však mapu zabavila a to ještě více podnítilo jejich zvědavost. Druhý den ráno ji matce sebrali a schovali na tajném místě. Je to mapa země Divočáků, která je velmi podobná mapě jejich města. Na staré mapě je brána odkud vede cesta přímo k hřišti Ďábelský kotel. Je to čarodějnický kotel všech kotlů. Chlapci se rozhodli, že to musí najít. Bránu našli a vydali se zarostlou stezkou, na jejímž konci našli zemi Divočáků a v ní všechny fotbalové nutnosti. Tribunu, brány, hřiště, na kterém se stále dá hrát. Hned to vyzkouší. V tom se tam objevuje zarostlý muž. Je to Willi, nejlepší trenér na světě, ale není přátelský. Chlapci se cítí jako noví Divočáci, ale Willi s tím nesouhlasí. Dokonce chce, aby si sundali trička s logem Divočáků a vyhání je z hřiště. Chlapci odmítají, tak je Willi vezme k tajemnému lesu, kde se schází jiná parta mladých fotbalistů, tým Tlustého Michiho... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Na první pohled vidíte dětské dobrodružství, kde tématem je fotbal. To opravdu nezní špatně. No a jelikož tu obecně na zdejší hodnocení nedám, tak jsem neváhal a tento německý zázrak si pustil. Během filmu se mi ale vysloveně udělalo blbě. Vzpomněl jsem si na nejdebilnější dětskej film - Spy Kids (první díl ještě jakžtakž, ale ty další?) a došlo mi, že žánr dětská rodinná debilita tu má přímého konkurenta...šílený! ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Podivný film. Myšlenku to má fajn (fotbal, dětská parta, tajný spolek), ale to provedení (úděsné kostýmy, podivné zbraně, směšný boj o pevnost...). No nejsem dítě, ale pochybuju, že je to zaujme. ()

Perunwit odpad!

všechny recenze uživatele

Žumpa pro děti, taková emo žumpička. Tvůrce zavřít na rok do školky a nutit je, dívat se s haranti na tuhle sračku ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Reklama