Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty (Michelle Rodriguez) a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. A taky skvěle řídí. Koneckonců je to jeho bratr Jakob (John Cena). Rozešli se ve zlém po smrti otce a je jasné, že pokud se jejich cesty znovu zkříží, bude je to asi oba hodně bolet. A protože Jakobovi pomáhá s realizací jeho plánů geniální hackerka Cipher (Charlize Theron), se kterou jsme se seznámili v předchozím díle, musí Dominic tváří v tvář přesile dát znovu dohromady „rodinu“ rychlých a zběsilých řidičů. S nimi se vydá na neuvěřitelnou štreku, která vede přes Londýn, Tokio, středoamerickou džungli a historické uličky Edinburghu až do Ázerbájdžánu. Tam všude budou porušovat dopravní předpisy a fyzikální zákony a pokoušet se přitom zachránit svět. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
sCrapo

sCrapo (hodnocení, recenze)

Dneska jsem se přemluvil a podíval jsem na devátý díl Rychle a zběsile. Dle vyprávění od kolegů, kteří film už viděli, jsem byl celkem na vážkách, zda vůbec to má cenu se na film podívat, a musím říct, že jsem se na to měl podívat už dříve. 

Devátý díl se mi líbil, sice v některých pasážích jsem fakt přikývnul na názory kolegů, že je to slabé. Ale ostatní prvky filmu byli průměrné až (za mě) nadprůměrné. Takže jsem s filmem spokojený a docela se těším na 10. díl co přinese za zvrat, který už tak nějak leaknul internet. 

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Teda to je hrozný,upadá to čím dál tím víc...Vykrádá to samo sebe a vpodstatě jsou nesmrtelný.Letí do vesmíru s autem a přežijou to...Pořád Brian a Briánek a blabla - Vždyť šlo udělat to,že si nechá udělat plastiku a nahradí ho někdo jinej,jak se to dělalo dřív...To i ten seriál na Netflixu je lepší...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Proč stále řeší Bryana, Walkera.. At ho nechaj v klidu spát.. Kdyby viděl ten scénář, tak by další díly radši odmítl..

Čako

Čako (hodnocení, recenze)

Ne, neměl jsem sílu dokoukat to do konce. Po 20 minutách, kdy nášlapná mina vystřelí do vzduchu 10 tunové auto, jsem to musel vypnout...

MarcelH

MarcelH (hodnocení, recenze)

Po scene s magnetom som chcel dat jednu hviezdu ale ono je to tame mile az sa pri tom clovek zabavi tak celych 5 :D :D :D 

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

nemal by byť už Dízel čierny , nepasuje , belásek jeden snehový , portorikom líznutý

PS: mladý Dízel , čo nenašli v osade lepšiu kópiu    :D :D :D    

Uživatel cicolably smazal svůj příspěvek.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

1* za po titulkovú scénu. Veľa nechýbalo, aby to bolo nedopozerateľné do konca.

petrovna

petrovna (hodnocení, recenze)

S každým dalším filmem jde úroveň téhle série dolů.... Přeplácaný film, intelektuálně dosti nenáročný.... Chybí už jen roboti, mimozemšťani a zombie. Jediný, co zůstalo stejný, jsou auta a ti, kdo je devastují, auta i všechno kolem. Jen tak mimo řeč, kolik tak můžou platit za pojištění? Povinný, na blbost a tak :D Nevim, přijde mi, že scénáristi měli asi hodně slabší chvilku. A to teda už při osmičce.. 

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sakra ani když člověk bude zrychlovat ty rádoby akční scény tak se nezbaví dojmu jaká kravina to je. Flashbacky jsou asi jediné světlé body. 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

PS: Jinak nejlepší na tom filmu je Ch. Theron i když je tam jen chvíli :)

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Do teď jsem kroutil hlavou co se v těch dílech děje. Ok je to fantasy a prostě akční dobrodružství. Ale tenhle díl se vymyslel pod drogami ne? 
Ta nesmrtelná parta podle mě za těch 9 dílů zabila víc civilistů jak všichni záporáci dohromady. Ten Vesmír co to bylo :D 
Jinak už si nepamatuji Statham je na čí straně vůbec? Jako "poslední" 10. díl by zachránilo jenom to kdyby Statham pozabíjel aspoň půlku toho jejich týmu :D Jinak vtipný jak Brian podobná hlava jako Dom je celý díl jako chůva doma :D

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Mě jen zajímá, když jsem já kritizoval naprosto všechno co kritizuješ ty už v předchozích dílech, bylo mi xkrát řečeno, že to mám akceptovat a nijak to neřešit, že to k sérii patří. Ale pak hafo uživatelů co mi tohle psali do diskuzí, si nyní stěžují na to na co jsem já stěžoval už předtím, jaký bláboly a nesmysly se tam dějou. A nemám na mysli tu nerealnost, ale tu ignoranci vůči všemu a jak je vše nad věcí.

 

Jinak ale.. samozřejmě naprosto a jednoznačně souhlasím s tou kritikou cos ty tam napsal :)

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lacike

Akce je absolutně nejslabší část filmu, z každýho záběru je cejtit, že to Lina hrozně nebavilo, chybí tomu nějaký zájímavý moment, nápad atd. Jsem velký fanda série a od 4 a dál je to pro mě to Rychle a zběsile a i tu přepálenost posledních dílů jsem si užil, protože ta akce měla nápady a využila je, to tady není.

na příspěvěk reagoval janoo8

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lacike

Takže pozor SPOILER: Celé to souvisí se zápletkou filmu. Han byl totiž hned po šestce naverbován Mr. Nobodym (ten znal Gisele) a byl vlastně celou dobu tajný agent. Jednou měl za úkol kontaktovat vědce, který vyvinul zařízení na ovládání veškeré elektroniky, ale nestihnul to a zrádný agent toho vědce a jeho ženu zabije. Co se mu ale nepovede je zabít jejich malou dceru, která jediná dokáže díky své DNA to zařízení spustit. Tyhle události jsou důvod proč musel Han předstírat svoji smrt a chránit tu holku. Jak do toho zapadá, že okrádal Yakuzu a poflakoval se se středoškolákama nevím a hlavně jak s tím souvisí to, že ho někdo tý Yakuze naprášil nevím, když předem věděl, že po něm jde Deckard. Jo a ten zrádný agent byl Torettův brácha, který pro Mr. Nobody dělal ještě před tím, že se Mr. Nobody potkal s Domem v sedmičce.

na příspěvěk reagoval Lacike, Ouwen

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

OK, ze prezil nejakym absurdnym zazrakom mozem jebat. Ale kde sa cely cas schovaval a preco nechal rodinu v domneni, ze je mrtvy?

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Kincl

Je to jednoduchý - nevysvětlí. Ukážou to (což ti nabídne podle toho co vidíš dvě možnosti) a když se sám Han zeptá jak se to povedlo, odpověď je "Neptej se!"

na příspěvěk reagoval Lacike

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

No pokud budou titulky o víkendu, tak se na to mrknu, jsem zvědav jak vysvětlí Hana :D

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Kdo chce zběsilý a totální výplach mozku, tak si film užije.  Ostatní budou jenom nevěřícně zírat, co se to děje. Chybělo tam už jen útočící UFO a Thor. Vůbec si nedovedu představit, kam by se chtěli posunout v dalším dílu. Jedině snad nějaké epické bitvy ve vesmíru.

Doplh29

Doplh29 (hodnocení, recenze)

Tak dneska jsem si nato zašel. I když se mi nechtělo potom co jsem viděl na konci traileru, který vyšel loni na konci ledna.... Ale nakonec jsem si řekl, že zajdu na podívám se. No a nerad to říkám, ale potom co se tam objevila postava, která je pro mě MRTVÁ, se najednou ukáže podobná postava, která je jenom klon s jeho vzpomínkami.... Prostě tenhle díl, zatím beru jako nejhorší z celé série.... Moje hodnocení jsou jen 2.hvězdičky, - 1. hvězdička pro herečku Helen Mirren, která si opět střihla cameo matky mé oblíbené postavy. 2. hvězdička patří právě postavě která se ukázala sice taky jen v cameu na konci po závěrečných titulkách a to je DECKARD SHAW.  Jsem si vědom že naštvu pár fanoušků, ale pro mě je pravý Han mrtvý a oblíbený hashtag Justina Lina #JusticeforHan , je pro změnu můj #JusticeforDeckardShaw a budu ho psát všude. Pokud bude můj komentář zde smazán, tak si jsem vědom že jsem někoho urazil.  Prostě pro mě zatím nejhorší díl z celé série.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Lacike , Ellmariachi

Tak podľa dnešnej CSFD Novinky tržby (v rámci situácie, samozrejme) vôbec nie sú slabšie, a film na seba v pohode zarába (v rámci situácie, samozrejme). Desiatka nebude nasilu, desiatka bude podľa plánov.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Na začátku byli figurky, pak kreslený seriál a teď přišel film. O čem mluvim? No přece o Action man +_+

A nebo jsme letos dostali ten Matrix4 o něco dříve než bylo naplánováno? 0.o

Již SaH solovka tak nějak nakousla možnost vylepšených lidi. Takže jestli 10 nepřinese konečně vysvětlení v tom že jsou všichni vylepšení faktorem Pravděpodobnosti... Nebo že je všechno jen Virtualní Matrixovská realita. Tak tam nahoru k žánrům prosím někdo připište FANTASY, SCI-FI. 

DĚKUJI. 0_0 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Hele, je to prilis velka seria aby ju zarezali potom, co ma jeden diel slabsie trzby. Kina stale este nejdu naplno, takze vyhovorkiek na to preco trzby klesli sa najde dost.

Minimalne jeden dalsi diel bude aj keby Dieselovi vlasy narastli. :)

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, mm13

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Greenland nebol hit preto, lebo akurat v tom case, ked film uviedli do kin, zacali ich postupne zatvarat. A v USA sa nepremietal vobec. Aj ked samozrejme, tazko povedat, ci by to za normalnych podmienok bol alebo nebol kinohit. Myslim si, ze skor nie. Tak ci tak, 35 milionovy budget vykryjes z VOD predajov skor, nez 300 milionovy budget.

Ale akurat som cital clanok, kde pisu, ze sa planuje Fast 10 a 11, takze evidentne nechcu seriu uzatvorit ani desiatym dielom :D Cize moja otazka je tym padom zodpovedana...

na příspěvěk reagoval Lacike

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Užívateľ Matty dal 3*... to znamená, že nič strašné sa v tejto časti neudeje... ľudia sú už rozmlsaní a hlavne mám pocit, že ako prvý na tento film nabehli hejteri, aby sa tu mohli medzi prvými vyhoniť... fanúšik beží do kina lebo si počká na normálnu verziu filmu.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Ono to zarobi na VOD. Je to len otazka casu. Pozri sa na ohlasene pokracovanie filmu Greenland. V kine tiez ziadna slava a na VOD hit.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Související novinky

Rock už se do Rychle a zběsile nevrátí

Rock už se do Rychle a zběsile nevrátí

02.01.2022

Herec Dwayne Johnson (Red Notice) byl nucen znovu veřejně potvrdit, že se do filmové série Rychle a zběsile coby detektiv Hobbs už nevrátí. Za vše může jeho spor s hlavní hvězdou Vinem Dieselem … (více)

Lake Changjin v Číně láme rekordy

Lake Changjin v Číně láme rekordy

28.11.2021

Už dva měsíce v Číně vládne kinům snímek The Battle at Lake Changjin. Tamější cenzoři pochopitelně domácím tvůrcům umetli cestu prakticky bez jakékoli hollywoodské konkurence, a snímku se tak povedlo… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Marvelovka Shang-Chi je obří hit

Marvelovka Shang-Chi je obří hit

06.09.2021

Po nevýrazné trailerové kampani to málokdo čekal, zejména v současnosti, kdy se velkým filmům v kinech obecně až tolik nedaří, nicméně studiu Disney se to opět povedlo. Z nového komiksového snímku… (více)

Reklama

Reklama