Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klaus Roth je vyslán na tajnou misi, během níž se má infiltrovat do vnitřních kruhů srbské hazardní mafie. Jeho šéf – poručík Frank Dudek, který stojí v čele tajného vyšetřování – má spadeno na vůdce Atca Gorica, který má prsty nejen v nelegálním hazardu, ale také ve všech ostatních oblastech organizovaného zločinu. Navzdory Dudekovým očekáváním se Rothovi rychle podaří získat přízeň Goricova nejmladšího synovce Luky Moravace a stát se členem Goricovy rodiny. Rothovi zdánlivě všechno dokonale vychází, dokud se mu však situace při střetu s tureckým mafiánským klanem náhle nevymkne z rukou. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Lew.Ashby 

všechny recenze uživatele

Po trochu nepřívětivém začátku, kdy je za slunečného dne utrpením luštit co se ve tmavém obraze děje, se němcům nečekaně dobře daří budovat atmosféru a ve skvělém finále i patřičné napětí. Náhled do filmaři opomíjeného sektoru manipulací se sportovními výsledky v nedalekém Německu, kde se o toto odvětví stará srbská mafie, jíž infiltruje mladý německý polda se srbskými předky je překvapivě povedená. Stejně tak finále. ()

Solrac 

všechny recenze uživatele

Ať žije sport, hurá!!!! Pokud to aspoň z části funguje ve sportu jak v tomto televizním filmu, jsem rád, že nekoukám a nefandím žádnému sportu. Potěšila mě návštěva Pietra Savastana z Gomory. ()

Reklama

Reklama