Reklama

Reklama

Epizody(8)

Paříž 1947. Módní impérium vstává z mrtvých v tomto válkou rozpolceném městě. V jeho čele stojí úžasně šarmantní a naprosto bezcitný Paul Sabine. Jeho módní studio House of Sabine posouvá hranice v poválečném světě. Za veškerým pozlátkem a elegancí se však skrývá ničivé tajemství, které by mohlo ohrozit pečlivě budovaný úspěch podniku. Ve skutečnosti totiž za novou érou haute couture stojí neotřelá vize Paulova lehkomyslného a požitkářského bratra. Paul a Claude jednu válku přežili. Jakou cenu však zaplatili? Schyluje se k další bitvě, která ohrožuje soudržnost rodiny. Tentokrát stojí bratr proti bratrovi, manžel proti manželce, chráněnec proti mentorovi. Rafinovaný a současný tón pořadu vypráví příběh o ceně úspěchu, který je zasazen do ústředního okamžiku francouzské historie. (Viasat)

(více)

Recenze (3)

Evan7 

všechny recenze uživatele

Mne sa ten seriál páčil. Skvele zahraný, výborné prostredie, kostýmy, pekní herci. Len som nepochopil ten koniec. Všetko také otvorené. Zrejme mala byť druhá séria, ale seriál nebol dostatočne úspešný. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Tak strašné jak se zde prezentuje, to zase není - viz. IMDb. Možná tam mohlo být víc o umění návrhů a střihů šatů v poválečné Francii, možná mohli být lépe vybráni, anebo lépe vedeni herci, ale přesto je to pěkný seriálek ze zajímavého prostředí a doby, který si udržuje napětí a navíc nezůstává ležet jen na povrchu dialogů a zápletek. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

námět a snaha dobrá ale zpracování příšerné, hercům a jejich výkonům hodně pokazila mizerná experimentace s kamerou korunu tomu nasadily černobílé momentkové fotky.Přitom Britové opravdu mají cit na propracování záběrů ()

Reklama

Reklama