Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 3 (1974) (série)


Davídek (S03E34)

(epizoda)

Obsahy(1)

Není strýček jako strýček... Maminka (L. Machoninová) malého Davídka uprosí svého bratra (M. Masopust), aby jí pohlídal syna. Zatímco si klučina hraje na pískovišti, strýček nesměle pokukuje po krásných slečnách. Davídek nemá žádné zábrany, a tak vlastně pomáhá strýčkovi v seznamování. Jenže, ani tato strategie nemůže fungovat do nekonečna, takže i na lamače ženských srdcí jednou dojde... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o kokůtkovi, kterýmu na ženských vadí všechno, ale pro účely tohoto dílu zjistí, že mu na nich vlastně nevadí nic. Zajímavá byla scéna, kdy si přisedne na lavičku k Macháčkový, která je ale od něj celou dobu odtažena do záklonu, jako kdyby mu ukrutně táhlo z kabiny. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak pojď, ty psí žalobníčku !!" ;) Další scenáristická sraženina páně Dietla, který tradičně žongluje floskulemi a rádoby vtipnými replikami, jinak ovšem znovu tak marný, že ani režisér Dudek nezmůže zhola nic.. Bakalářka holá jako dětská prdelka.. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě nerozumím tomu, proč distributor píše něco o "lamači ženských srdcí", když ten Masopust vypadá spíš jako zoufalec a po těch ženskejch kouká zpoza novin jak úchyl. Pak teda jednu holku sbalí, oslintaj spolu plechovku s džusem (předehra jako blázen) a je ruka v rukávě. Teda není. Takže si vezme opět dítě jako rukojmí a hurá znovu na hřiště... Jo jo, tak dlouho se chodí s kyblíkem na pískoviště, až se ucho utrhne. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malo vidana Machoninova posle brachu Masopusta se svym ditetem ven na pisek. Tam si Masopust snazi balit holky... Jitka i Katerina za kocky. A to dite neni moc roztomily, spis se chova jak dement (coz ovsem neni jeho chyba, ale je to tim, ze papouskuje spatne napsane dialogy). ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá povídka, ve které se objeví Jitka Smutná, která byla téměř na svém začátku, poprvé se objevila v televizi o dva roky dříve, a já jí absolutně vůbec nepoznal. Jinak ale strategie dítěte funguje, to je prověřené mnoha lety. Ovšem musí se také trochu počítat s bezprostředností dítěte, která určitě pobaví, znám to z vlastní zkušenosti. Davídek byl malinkým, takže chtít po něm bůhví jaké herecké výkony by asi byl nesmysl, ale mě povídka se svou pointou pobavila a roztomilost malých dětí na mě prostě momentálně také působí. ()

Reklama

Reklama