Reklama

Reklama

Top Dog: Souboj pudlů

(TV film)
  • USA Top Dog: Clash of the Poodles

Obsahy(1)

Pudl patří k nejčastěji chovaným plemenům v Americe. Soutěž v jejich stříhání je proto velmi populární. Vítězství je pro většinu soutěžících splněním životního snu... Tak to jste nečekali! Pudlové jsou nakadeření, vycepovaní, a dokonce nabarvení, aby se mohli zúčastnit mnohamilionové soutěže o nejlepšího z nich. Na typicky velkolepé a sebevědomé americké scéně se ovšem vůbec poprvé objevují britští soutěžící. Mazlíci Su a Dobby dorazili do Pensylvánie s vyhlídkou na vítěznou trofej. Takové odhodlání jste ještě nikde jinde neviděli. Natož tolik vyparáděné chlupaté koule, které se procházejí kolem přestrojené za cokoliv od Neuvěřitelného Hulka, přes Úžasňákovi, až po zástupce exotické fauny a flóry. Vychutnejte si neuvěřitelné komické scény v příběhu plném triumfálních momentů a většího množství psů než v nejoblíbenějším městském parku. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Horšie ako toto, sú snáď len detské súťaže krásy. Zaujímalo by ma, kde sú ochrancovia zvierat a ako je možné, že im takéto strašné týranie zvierat nevadí? ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na některé psy jsem dostal záchvat nechtěného smíchu. Takového tragikomického. Ale jinak je to milá komunita. ()

Reklama

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémní úpravy psů na lva, dívku, nebo bizona. Pokud jste hodně vymaštěná panička vlastnící pudla, nespokojená se svým životem, a navíc mající štědrého sponzora na takové avantgardnosti, tak směle do toho. A ještě se můžete srovnávat třeba s Picassem. No je to opravdu pro hodně silné žaludky.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama