Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Salomé je americký dramatický film z roku 2013 sestříhaný z filmu Wilde Salome z roku 2011, který napsal a režíroval Al Pacino a v hlavních rolích s Pacinem a Jessicou Chastain. Film je doprovodným dílem k Pacinovu Wilde Salome, experimentálnímu filmu, který představoval dokument smíšený s dramatickými výkony založený na stejnojmenné hře Oscara Wilda z roku 1891. Salomé místo toho představuje narativní a dramatické prvky prvního filmu v plné podobě. (sator)

(více)

Recenze (4)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I THOUGHT IT WAS ONLY THE ROMAN PHILOSOPHERS WHO KILLED THEMSELVES." ----------- Vidieť tento kúsok naživo v divadle musel byť neopakovateľný zážitok. V Salomé Al Pacino definitívne potvrdil svoje miesto na hereckom Olympe a Jessica Chastain v dámskej hereckej elite. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Al Pacino zpracoval v komorně pojaté divadelní hře slavný příběh konce Jana Křtitele a Salomé. Salomé v podání úžasné Chastain, v jejíž čarovné moci půvabu a krásy uvízne každý muž - tedy včetně její otce, krále Héróda. ()

sator

všechny recenze uživatele

Salomé je americký dramatický film z roku 2013 sestříhaný z filmu Wilde Salomé z roku 2011 , který napsal a režíroval Al Pacino a v hlavních rolích s Pacinem a Jessicou Chastainovou. Film je doprovodným dílem k Pacinovu Wilde Salomé , experimentálnímu filmu, který představoval dokument smíšený s dramatickými výkony založený na stejnojmenné hře Oscara Wilda z roku 1891 . Salomé místo toho představuje narativní a dramatické prvky prvního filmu v plné podobě. ()

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

"In the palace, as in the desert, God is always with him. At least it is possible. One does not know." Opravdu strhující zážitek. Herecky to snad těžko může být dokonalejší – Pacino je excelentní a překrásné Salomé Jessicy Chastain nemohu též nic vytknout (myslím, že tento popis k ní plně sedí). Jsem moc rád, že jsem se s Wildovou hrou seznámil touto cestou a pochybuji, že se najde lepší adaptace (přestože jsem se zpočátku k modernímu pojetí stavěl skepticky, tak to nakonec dopadlo skutečně dobře). ()

Reklama

Reklama