Reklama

Reklama

Transformers: Probuzení monster

  • USA Transformers: Rise of the Beasts (více)
Trailer 6

Autoboti a Decepticoni nejsou jedinými Transformery, kteří se mezi námi skrývají. V hlubinách amazonského pralesa už tisícovky let tiše přežívá druh Maximals, který si jako pozemské krytí zvolil zástupce zvířecí říše. Bohužel se v naší sluneční soustavě objevila hrozba, která je původně vyštvala z jejich domoviny – Unicron, nemilosrdný požírač všeho živého. Příběh nových Transformers se odehrává v devadesátkách, v době, kdy Optimus Prime ještě nebyl ten pravý lídr ostřílený četnými bitvami na život a na smrt. Aby dokázal po boku Maximals čelit existenční hrozbě, bude muset nejprve zkrotit své ego a respektovat vůdce „zvířecích botů“, Optima Primala. Transformers se navíc budou muset vypořádat s tím, že se o jejich existenci dozvěděli dva obyčejní smrtelníci, Noah a Elena, oba dost šílení na to, aby jim pomohli v bitvě s mnohem silnějším nepřítelem, i když na to nemají parametry. Přece jen jde o jejich planetu. (CinemArt)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

Šija bol aký bol ale dalo sa to, no a Megan by "POŠUKAL" asi každý čo nie je LGBT+

tu nejaký Pedro behá hore dole a ta naduta opálená opica ? no pfuj

TomasT342

TomasT342 (hodnocení, recenze)

Možná se ten film o něco snaží, ale mě to úplně minulo - bezduchá mlátička s minimem humoru, na kterou zítra zapomenu. 

Postavy nudné, chovající se nelogicky, ani vizuál nijak výrazně nezaujal, i když je to asi z filmu to nejlepší a před 15-20 lety by to byla špička. 

Víc než 40% nedám.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To ano, ale pokiaľ zostaneme u filmu, tak hlavne chcu aby sa pisalo pozitivne. A keď nejde presvedciť uživatelov, tak sa csfd otvori každému..a je to.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To je krátkozraké. Ich prijmy tvoria všetky krajiny a preto všade majú snahu o pozitivne recenzie, aj vo vychodnej Europe. To je akoby skm povedal, že či tí o ktorých sa nehovorí majú záujem ovplyvňovať názory na nejakom Slovensku...a ejha, George Soros kúpil naiväčší slovensky mienkotvorný denník SME...taže áno, vedia k nás a chcú korigovať "nesprávne" názory.  Netreba byť naivný že nás nevidia. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

JUWA

Jenže i tak v tom je ten problém... ty špatné recenze pak všechno skreslujou. 

Kdysi jsem hodnotil jeden film jen abych zjistil jakou váhu má jeden uživatel když dá 5hvězd.

Okamžitě na to jsem dostal doživotní ban, za to že jsem hodnotil film který ještě ani nenatočily... 

Takže to zkreslují hodně. 

Upřímně bych tu prostě zavedl systém hodností.... aby si lidi hned dělali obrázek o tom člověku co je to za recenzenta. Tyto hodnosti by členové získávali za to jak je budou hodnotit jiní uživatelé. Prostě zhodnotit od 1-5hvězd i samotnou recenzi. Ona by je hned ta sranda přešla... i POMA. Protože by hned viděl jak dobře mu to tady funguje" či spíš nefunguje. 

 

Hele, ale zase... kdo by měl zájem o recenze nějakých nýmandů z nějaké západní Evropy že? Nějaký Hollywood asi těžko.  :D

na příspěvěk reagoval JUWA

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

JUWA

Ano... stačilo mi když jsem ho poslouchal ve Všechno party? 

A došlo mi že se prostě regulerně nechal prodat... včetně ČSFD 

Tak to prostě bohužel je... otázka je, komu se nechal prodat? 

na příspěvěk reagoval JUWA

Gediman

Gediman (hodnocení, recenze)

Lepší než Bumblebee, ale příběh je spíš klišé - jeho prvky jsme viděli už u Baye. Maximalové moc prostoru nedostali, i když Airazor byla dobrá. Hlavní lidští hrdinové nic moc, ale třeba se příště ještě nějak rozvinou. Když to porovnám s filmy od Baye... něco tomu prostě chybělo.

Jako obvykle tu mám audiorecenzi - po dlouhé době s hostem.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Prometheus69

A napadlo vás že sa to možno deje z toho dôvodu že POMO dostal ponuku ktorá sa nedá odmietnúť od ľudí o ktorých sa nesmie hovoriť ? Niečo v tomto zmysle : "Nepáči sa nám že tvoji nároční recenzenti  "napravujú ľudom hlavy" , investovali sme do toho balík, tak zníž úroveň webu,nech neodradzuješ divákov  lebo inak  nám spriatelené firmy už nebudú reklamovať u teba a "tvoje kasíno upadne". Za odmenu ti občas pošleme vstupenku na prepremiéru nejakého blockbasteru, aby si sa mohol v tom vašom Československu cítiť ako veľký Capo di tuti capi , ale nezabúdaj že o všetkom rozhodujú "priatelia priateľov" .

na příspěvěk reagoval Prometheus69

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Jo, ta recenze je šíleně tupá, ale tak to nečti :D Máš snad své oblíbené, které si rád přečteš a pak máš lidi, od kterých recenze číst prostě nechceš. Mám to stejně. Ale řešit tady hodnocení atd. jiných lidí mi přijde prostě naprd. Nic víc v tom nevidím. Nepopírám, že film může být fakt slabý a nejsem ten typ, který se spokojí s barvičkami a CGI. Bohudík už vidím na filmech i jiné věci, ale ohodnotím až uvidím :) Peace a co se týká budoucnosti, kterou naznačil Jarin, jo, tak s tím souhlasím. Trošku se bojím.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

rollman1

Tady máš příklad toho o čem mluvim.... dala 5hvězd film se jí evidenčně nelíbil. 

Uplně se zas těšim na to co zase zase vybleje Lenka.Vilka můj nejnovější oblíbený uživatel... 

Nejspíš jsou tady s Lucinkou nejlepší kamarádky... 

jako upřímně, možná ty drogy beru zpátky... protože tohle asi nenapíše člověk po drogách že? 

 

Lucie777 
všechny recenze uživatele 
Vyrazili jsme do kina na 3D verzi a musím konstatovat částečné zklamání. Většinou je zklamání na straně CGI a absence více barevného CGI prostředí. Jinak kvituji jednodušší příběh, který pobere většina děcek a potěší pamětníky původních Bayových Trasformerů. Díky 3D však příběh i film samotný působí fantasticky.

udělej si pak obrázek sám o těch lidech že?

A máš pravdu... nebudu držet hubu. poslední dobou ČSFD stojí za hovno... bez tak tady nikdo na nějakou vulgaritu už delší dobu nehraje. 

Jsem tak toxický, v jak toxickém prostředí se pohybuji... 

na příspěvěk reagoval rollman1

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Pomalu se blíží doba, že herci nebudou potřeba. Ani scenaristi a režiseři. Na nějaký děj už se stejně nehraje. Hlavně když je to barevný a hejbe se to.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

PPS. ''Hodnocení by mělo být objektivní a nescestné'' Jsme snad na nějakém profi webu? Většina tady jsou prostě jen fanoušci filmu a každý má rád něco jiného. Já vždycky trošku nadhodnotím horor, pokud tam má skvělé gore a může to být Ubersračka, ale v hloubi duše vím, že to byla kravina. Mě se ale film líbil. Pro mě má výpovědní hodnotu můj pocit z filmu a ne deprese lidí tady :)

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ps. Taky můžu říct, že jsi dement, jen proto, že dáváš na procenta a poukazuješ na to, že to má mít mnohem méně. To mi přijde jako blbost totálního rázu, ale neřeším to, proč taky. Mám taky plno filmů, kterým přeji méně procent, ale je mi to u prdele, ať si každý hodnotí jak chce. Dej se do kupy chlape ;)

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Takže pokud uznám za vhodné, že je to bude za 5*, tak dám za 5* a můžeš se postavit třeba na hlavu. Logicky ale vím, že tohle není pětková záležitost LOL, to by pochopil každý. Je rozdíl nesmyslně nadhodnocovat bez argumentů, stejně jako nesmyslně dávat odpady (Takové lidi bych prostě vymazal ze světa), ale pokud ti dá někdo argument, proč se mu to líbilo (Reálně by ani nemusel, protože nikdo není povinný tady něco někomu obhajovat) měl by si držet pusinku :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

JudgeLemire

ano... každej blb co dokončí/nedokončí test který je tak předpotopní že by jako popisky hodilo klínové písmo a nikdo se to ani nesnaží aktualizovat... Proč taky? Po 20letech filmové historie? 

ano každej blb má pak právo hodnotit a psát hodnocení/recenze .... ano, už se z toho stali rezence. -_-

a to je špatně... podle mě je to to nejhorší co mohlo ČSFD a tím nemyslím ten čestný sofistikovaný federativní důl .... ale, ta společnost/doména.  

PRO FILMY/SERIÁLY udělat... 

na příspěvěk reagoval rollman1

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

rollman1

Hodnocení by mělo bejt objektivní a nescestné, nezaujaté a jasné... a né TY PIČO TRANSFORMERS! OBŘÍ ROBOTI SI TAM DÁVAJ PŘES DRŽKU!  škoda že nemůžu dát jen 5 hvězd.... juuuuu!!! 

Co jsme děti? O té doby co může hodnotit každej infantilní dement se ze smyslu "hodnocení" Stala fraška a laciná komedie kdy se pár 1000 blbečků buď to snaží a předhánějí v tom filmu naházet co nejvíc odpadů nebo naopak co nejvíc hvězd. 


Je mi na blití z toho kam ČSFD došlo co se tu z toho stalo... je mi na blití ze všech těch lidí co nejen odmítají sundat růžové brýle, ale oni si je ještě přilepily kanagonem.... 

Protože to je ta generace lidí kteří budou určovat směr jakým se filmy budou ubírat do budoucna a dál tvořit. Zavděčit se každému. 

Ve finále budou filmy jak anime... kde už nestačí že fiktivních světech se stávají hrdinové jen lidé... ale třeba meče, nebo dokonce automat na pití... tak však. 

když bude dávat do držky obřímu robotovy.... tak to vidim na oskara. 

To je budoucnost kterou vidim já.... budoucnost kde už nejde o kvalitu nebo příběh, postavy.... né, už jde jen o to jak si někdo v záplavě ohňostroje vyhoní svoje ego na plátno za hlasitého potlesku publika. 

To je ale, upřímně budoucnost u který já ale, upřímně nechci bejt. -_-

Nevidim důvod proč jí kurwit debilnějším a debilnějiším nadhodnocováním: 

na příspěvěk reagoval rollman1, rollman1

JudgeLemire

JudgeLemire (hodnocení, recenze)

Pravda, hodnotit hodnocení(zdůrazňuji hodnocení, ne recenzi, ta se určitě kritizovat dá) je zcela scestné. Postrádá to smysl a už z podstaty je to lehce agresivní.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Já ti nevím, ale někomu to prostě stačí. Já osobně mám slabost pro velké věci, co si dávají přes držku. Samozřejmě, pokud je film špatný, nemám problém to zhejtit, ale nadávat lidem, jen proto, že se jim to líbí z nějakého důvodu tobě neznámému je trošku pitomost :) Mě se trailer líbí a mám upřímně u prdele, co si kdo o mém hodnocení bude myslet (Dělám to pro sebe, ne pro někoho) a nikdy nedávám na hodnocení na CSFD ani nikde jinde. Trailer se mi líbí? Prostě jdu, případně už jsem rozhodnutý dávno před tím, jelikož sleduji, co se kde šustne. Pro mě osobně tady procenta nemají žádnou hodnotu, ale spíše se zaměřím na mé oblíbené a to pro mě znamená víc než nějaká pitomá číselka ;) Peace

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Lidi co hodnotí nad 3 hvězdy nebo plný počet bych zakázal brát si drogy do kina, nebo je tam pouštět pod vlivem... -_+ 

Úplně, to kazí to finální hodnocení a uměle to pak navyšuje... A zkresluje celkový dojem.  -_+

Lidi by se prostě měli naučit zase víc hejtit... Pak by se přestali pouštět do kin takový kraviny. 

Jste prostě moc měkký... a neobjektivní opitý rohlíkem. 

na příspěvěk reagoval rollman1, rollman1, JUWA

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Akira777

Přesně, tahle woke kultura je otravná z obou stran. Věčně si bude někdo stěžovat, že je někde moc bělochů nebo černochů nebo že tam není Asiat. Osobně mi to je ukradené, pokud to vyloženě nenarušuje předlohu a nesnaží se to tvůrci vybalancovat na sílu až to je nepříjemné sledovat. 10-15 let zpátky tu pořád byly filmy, kde se jel rasismus, vtípky o utlačování lidí, práv, atp. a nikomu to nevadilo, protože to doslova byly filmy nebo seriály a nemělo to s realitou nic společného. Dnes ale musíme za každou cenu dostat tu "krásnou" Kleopatru nebo Malou mořskou vílu v uhlíkovém provedení... To člověk fakt občas nepobírá.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

JUWA

Taky nejusem obhajovatel těhle věcí, ale zase, kde na tom nezáleží tak mi na tom opravdu nezáleží. Kleopatra je fakt třeba kde mi to vadí, kdyby Marissu, Spika, nebo ShaoShao hrál černoch (komiksoví lidští hrdinové Transformers), tak bych asi sám nebyl zrovna potěšen, ale postavy vytvořený přímo pro film? Tady s tím problém nemám. Ono moc lidských postav ve filmu není, jen pár nebo jsou tam jen pár minut.

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Konečně mají hlavní roli roboti, nikoliv nedůležití lidé a debilní záchodový humor. Už to chtělo taky aby to převzal někdo jiný, Bay je hrozný rutinér.

heczot

heczot (hodnocení, recenze)

Díval jsem a imdb a na Rottentomatoes a tento film zázrakem uspěl!!!!!!!!!!!! naštěstí to vypadí líp než ten 4 a 5 film ze staré série.

No, uvidíme, jak to češi pojmou.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No pokud si dobře pamatuji je to pořád komiksovka, vím, není to DC ani Marvel, ale pořád se to může držet více komiksů, i když to moc nečekám. Fakt bych rád vidět spíše zfilmovaný All Hail Megatron.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Trailery nic moc. Známých herců tam taky moc nehraje. Mám trochu strach.

Basara

Basara (hodnocení, recenze)

Ja som naopak rád, že to konečne po pár dieloch vyzerá, že to nebude zas len o tom ako vláda ničí autobotov a tí ich nakoniec aj tak zachránia, čo mi celkom liezlo na nervy u niektorých filmoch. Herci no asi bude stačiť ak poviem, že vidno diverzitu ktorej sa v hollywoode už vyhnúť nedá.

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Reklama

Reklama