Reklama

Reklama

Tank 432

  • Velká Británie Belly of the Bulldog
Trailer 1

Obsahy(1)

Vojáci a jejich zajatci jsou na útěku před neznámým nepřítelem, a tak se rozhodnou využít jako útočiště jediné rozumné místo, a to nedaleko stojící tank. Počáteční pocit bezpečí rychle ustupuje a blíží se zděšení, neboť zjistí, že jejich nepřítel je s nimi uvnitř tanku. (LIVINGDEAD)

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád PATETICKÉ kraviny o drbnutých traumatizovaných vojačikoch, takže bolo pre mňa veľmi „dramatické“ sledovať túto shit-show. A ten ufňukaný ksicht, čo ohyzdí horory od Kanála cez Chlapca až do Tanku, mi už tiež dobre lezie na nervy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci mají rádi klaustrofobní prostředí v hororech a Nick Gillespie není výjimkou. Pokusil se to využít ve snímku „Belly of the Bulldog“, ale nedotáhl to do konce, který by byl skutečně dobrý. Člověk se pak nakonec zamýšlí, proč si tvůrci raději nezvolí nějakou kratší stopáž, kde by možná i měli co říct, protože na hodinu a půl tohle prostě nestačilo. Budete se místy asi celkem nudit. ()

Unterschleif odpad!

všechny recenze uživatele

Nic tu nedava zmysel. Hraje tu epicka hudba, ktora naznacuje, ze by sa nieco epicke malo stat, ale kedy? Postavy sa predbiehaju v tom kto povie/urobi vacsiu stupiditu. Skoda, ze sa neda vratit cas, ktory som premrhal pozeranim tohto filmu. ()

Reklama

Reklama